پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۴ / ۱۵:۱۰
کد مطلب: 30146
۰
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان:

مشکل فرار ژن‌ها در جامعه جهانی جدی است

سعید سهراب پور قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران و در پاسخ به این سوال که آیا فرار ژن‌ها در جامعه و در سطح جهان جدی است گفت: بحث فرار ژن‌ها با توجه به فرار مغزها در سطح جهان واقعیت دارد، چنانچه اگر همه افراد باهوش یک کشور مهاجرت کنند، درصد قابل توجهی از غلظت افراد باهوش در آن جامعه کم می‌شود، چنانچه چنین اتفاقی در اسکاتلند رخ داد.

وی افزود: در اسکاتلند در یک برهه از زمان کمبود افراد باهوش احساس شده بود. سهراب‌پور تصریح کرد: هم‌اکنون چند سالی است که متاسفانه افراد نخبه و باهوش‌ ما در ابتدا برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می‌روند و کسی هم نمی‌تواند در این رابطه اعتراضی کند ولی متاسفانه بعد از اینکه درس‌ آنها به اتمام رسید چون امتیازات خوبی به آنها داده می‌شود بلافاصله می‌توانند آنجا اقامت بگیرند و شخص نخبه نیز با مقایسه سطح امکانات در خارج و داخل کشور ترجیح می‌دهد که آنجا( خارج از کشور) بماند.

سهراب‌پور در ادامه گفت: ما انتظار داریم که آن افراد، آن امکانات را رها کنند و برگردند، علی‌رغم تفاوت‌های خیلی بالایی که وجود دارد، که البته برخی از افراد که خانواده و یا پدر و مادر برایشان مهم است بر می‌گردنند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا در کشور ایران نیز فرار ژن‌ها در چند سال آینده رخ می‌دهد اظهار داشت: بحث فرار ژن‌ها در زمان طولانی اتفاق می‌افتد و صحبت‌ فرار ژن‌ها در زمان طولانی اتفاق می‌افتد و صحبت فرار ژن‌ها مربوط به چند صد سال است که ما امیدواریم وضع ما در این راستا بهتر شود و بتوانیم امکانات را بهتر کنیم و شرایط فعلی موقتی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "