جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ / ۱۱:۵۷
کد مطلب: 30405
۰

واکنش وزیر علوم به اعتراضات به ادغام دانشگاه علوم اقتصادی در دانشگاه خوارزمی

دکتر محمد فرهادی در حاشیه دیدار نوروزی مدیرعامل ایسنا که در محل وزارت علوم برگزار شد، با بیان اینکه سامان دهی آموزش عالی از برنامه های اساسی وزارت علوم است، افزود: شمار دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در کشور بیش از 2600 واحد است که در راستای ماموریت‌گرا کردن دانشگاه‌ها، بازبینی رشته ها، هم‌افزایی و استفاده حداکثری از پتانسیل‌ و ظرفیت‌های دانشگاه‌ها در قالب تجمیع، ادغام و ... ساماندهی نظام آموزش عالی ضروری است.

 

وی بااشاره به ادغام دانشگاه علوم اقتصادی در این راستا و براساس مجوز شورای گسترش، اظهار کرد: این ادغام به نفع دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی است و باعث ارتقای دانشگاه علوم اقتصادی خواهد شد.

 

وزیر علوم بااشاره به اعتراض دانشجویان علوم اقتصادی به خبرنگار دانشگاهی ایسنا اظهار کرد: دانشگاه خوارزمی جزو 20 دانشگاه برتر کشور است، در حالی که دانشگاه علوم اقتصادی فاقد مجوز "دانشگاه" و در سطح "دانشکده" بود.

 

فرهادی ادامه داد: ادغام دانشگاه علوم اقتصادی یک تکلیف بوده است، شورای عالی اداری ادغام این دانشکده را 10 سال پیش مصوب کرده بود. به همین دلیل چند دانشگاه برای این امر کاندیدا شده بودند که در نهایت دانشگاه خوارزمی برگزیده شد و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید.

 

وی درمورد نحوه فعالیت دانشگاه علوم اقتصادی و مدرک دانشجویان توضیح داد:فعالیت این دانشگاه در قالب همین سه دانشکده در تهران ادامه خواهد داشت و این دانشکده ها به کرج منتقل نمی‌شود.

به گفته وزیر علوم، دانشجویانی که اکنون در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند با عنوان دانشجوی علوم اقتصادی فارغ التحصیل می شوند،اما دانشجویان جدیدالورود با نام دانشگاه خوارزمی فارغ التحصیل خواهند شد.

 

وزیر علوم در پایان تاکید کرد: ادغام دانشگاه علوم اقتصادی قانونی و سامان دهی وضعیت این دانشکده مورد نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است،مضافا بر اینکه با توجه به ممنوعیت گسترش آموزش عالی در تهران،تبدیل دانشکده به دانشگاه باید با مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت گیرد که دانشگاه علوم اقتصادی فاقد این مجوز بوده است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت