چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۸:۱۵
کد مطلب: 31099
۱
راهنمای زوجین جوان

امان از این مادرشوهرم؛ دیگر از شوهرم هم بدم می‌آید!

امان از این مادرشوهرم؛ دیگر از شوهرم هم بدم می‌آید!
طرح مساله:   ۷ ماه پیش ازدواج کردم و در عقدم. شوهرم را دوست دارم اما گاهی از او بدم می‌آید چون مادرشوهرم از من خوشش نمی‌آید. مدام کنایه می‌زند و جلوی خودم از جاری‌ام تعریف می‌کند، از طرفی وقتی این موضوع را به شوهرم می‌گویم، کاری نمی‌کند و بی‌خیال است. چه کنم؟
-
-

پاسخ مشاور:
اولین موضوعی که باید به آن توجه کنید این است که همسر شما هیچ ربطی به رفتار مادرش ندارد. نباید مشکلاتی را که با مادر شوهرتان دارید به همسرتان انتقال دهید و بهتر است هیچ وقت همسرتان را درگیر روابط خود و مادر شوهرتان نکنید زیرا مسلما برای همسرتان بسیار سخت است که طرف یکی را بگیرد. این کار فقط باعث دور شدن همسرتان از شما خواهد شد.


شوهرتان قاضی نیست

از همسرتان انتظار نداشته باشید که نقش قاضی یا میانجی را بین شما و مادرش بازی کند. نکته بعدی این است که رفتارهای مادر همسرتان را شخصی تلقی نکنید. معمولا والدین بعد از ازدواج فرزندان، نوعی احساس تهی بودن می‌کنند، که به آن «سندروم آشیانه خالی» گفته می‌شود. به این معنی که والدین احساس می‌کنند پس از ازدواج فرزندشان دیگر هدفی برای ادامه زندگی ندارند و زندگی مفیدشان دارد به پایان می‌رسد. برای همین این احساس منفی را به سمت کسی که به ظاهر مسبب آن بوده است، فرافکنی می‌کنند.

 

اینکه بین مادر شوهر و عروس تازه برخوردهایی پیش بیاید کاملا طبیعی است. به بیان دیگر، این برخورد‌ها بیشتر از احساس ناامنی مادرشوهرتان نشات می‌گیرد تا علاقه نداشتن به شما.


تلافی نکنید

به جای مقابله به مثل، که فقط خصومت‌ها را افزایش می‌دهد، با مادر همسرتان همراه شوید. با رفتار خود به او اطمینان بدهید که قرار نیست رابطه بین او و پسرش از بین برود. نشان دهید که شما بین او و پسرش قرار نگرفته‌اید بلکه می‌توانید عاملی برای استحکام رابطه مادر و فرزند هم باشید. هنگامی که از جاری شما تعریف می‌کند، شما هم حرف‌های او را تایید کنید و از درایت وی در انتخاب چنان عروسی تعریف کنید. خود را آماده یادگیری نشان دهید و تاکید کنید که بسیاری از فنون خانه‌داری و همسرداری را باید از وی فرا بگیرید. بدین گونه احتمالا روابط بهتری بین شما برقرار خواهد شد.

مرجع : روزنامه خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.