شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - 2 Dec 2023
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۹
کد مطلب: 31277
۱

تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و مرگ زودرس

تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و مرگ زودرس
به گزارش ایسنا ، پژوهشگران در این بررسی، تعداد 40 هزار و 757 بزرگسال 26 تا 69 ساله را ظرف یک دوره‌ی 11‌ ساله سنجیدند. این پژوهشگران روی روش‌های آشپزی و عادات غذایی افراد تمرکز کردند. هیچ‌ یک از شرکت‌کنندگان در زمان شروع بررسی دچار بیماری قلب نبودند.

طبق تعاریف، غذای سرخ شده عبارت از غذایی است که فقط با سرخ‌شدن تهیه می‌شد. از شرکت‌کنندگان در این پژوهش خواسته شده بود غذا را تفت دهند، بکوبند یا خرد کنند.

نتایج این تحقیق نشان داد، در کشورهای منطقه‌ مدیترانه که غذا با روغن‌زیتون یا آفتابگردان سرخ می شود و چه در خانه و چه در بیرون از خانه، مقدار زیادی غذای تفت داده شده مصرف می‌شود، میان مصرف غذای سرخ شده و احتمال بروز بیماری کرونر قلب و یا مرگ ارتباطی وجود ندارد.

این پژوهش در مجله BMJ انتشار یافته است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

وسواس شده اید اگر این نشانه ها را دارید!
انواع هوش/ 16روش برای باهوش‌تر شدن
لینک ثبت‌نام و دریافت دفترچه آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
فتحی آشتیانی:  آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیاز به مطالعه هیچ منبعی ندارد
درخواست حذف مصاحبه نظام روانشناسی برای دریافت پروانه اشتغال!!
پیامد روانیِ جست‌وجوی موفقیت به‌ جای شادمانی
این ۶ سوال را قبل از خواب از فرزندتان بپرسید
چرایی خونسردی آدم‌ها با بالارفتن سن
خواب کمتر از ۵ساعت در شبانه‌روز چه بلایی سر ما می‌آورد؟
هر فعالیتی حتی خوابیدن سالم‌تر از نشستن است
افسردگی شدید در کمین این افراد
جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا