شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 10 Jun 2023
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۷:۱۹
کد مطلب: 31394
۰

آرامش کنکوری‌ها را به هم نزنید

 

دکتر سعید عسگری در آستانه برگزاری آزمون سراسری سال 94 در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه صحبت کردن در مورد فلان دانشگاه و رشته تحصیلی در روزهای باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری باعث بالا رفتن استرس کنکوری‌ها می‌شود، به خانواده‌ها توصیه کرد: با رویاپردازی خود آرامش فرزندانشان را بر هم نزنند.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: بهتر است خانواده‌ها در روزها و ساعات باقی مانده تا برگزاری آزمون سراسری با روحیه دادن به فرزندانشان میزان اعتماد به نفس آن‌ها را بالا ببرند تا آنها با همه توانشان سر جلسه کنکور حاضر شوند.

 

وی به کنکوری‌ها هم چند توصیه کرد و گفت: کنکوری‌ها نیز باید سعی کنند در این روزهای باقی مانده تا برگزاری آزمون سراسری از هرگونه خیال پردازی در مورد آینده صرف نظر کرده و با آرامش کامل دانسته‌های خود را مرور کنند.

 

وی آرمان‌گرایی در کنکور را یکی از مسائل استرس‌زا برای کنکوری‌ها دانست و گفت: داوطلبان آزمون سراسری و خانواده‌های آنها باید بدانند که کنکور و قبولی در آن پایان راه موفقیت و خوشبختی نیست و نباید خود را تحت فشار قرار دهند.

 

وی گفت: خانواده‌ها باید فرزندان خود را آن طور که هستند بپذیرند، چون هر فردی استعدادها و توانایی‌های خاص خود را دارد و ممکن است در یک زمینه خاص موفق باشد.

 

وی افزود: مقایسه کردن‌ و سرزنش کنکوری‌ها در این روزهای باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری نه تنها هیچ سودی ندارد، بلکه حتی باعث ایجاد تنش در افکار آنها می‌شود تا آنجا که تنش وارد شده سبب افت عملکرد فرد می شود.

 

عسگری با تاکید بر اهمیت توجه به خواب و استراحت کافی و تغذیه مناسب داوطلبان در ساعات باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری، گفت: داوطلبان آزمون سراسری باید تلاش کنند تا در روز آزمون از نظر خواب و تغذیه در وضعیت مناسبی قرار داشته باشند تا بتوانند با آرامش به سوالات پاسخ دهند.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

تنهایی احتمال زنده ماندن پس از تشخیص سرطان را کاهش می دهد
ویژگی شخصیتی که موجب طول عمر می‌شود
قلدری چیست و انواع آن کدامست ؟
انواع فوبیا و ترس‌هایی که باید درمان آن را جدی بگیرید
پسران بیشتر از دختران بیش فعال می‌شوند؟
مهارت‌های ده‌گانه برای غلبه بر خشونت علیه کودکان
تاثیر خیانت بر روی همسر وفادار چیست؟
چگونه به دام «فرسودگی تحصیلی» نیفتیم؟
احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم