پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۳
کد مطلب: 31411
۰
یک متخصص تغذیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد

گرسنگان هميشگي

فرح بخش متخصص تغذیه  با اشاره به علائم ایجاد افت قند واکنشی اظهار کرد:‌ برخی از افراد بعد از خوردن وعده‌های غذایی‌شان دچار افت قند واکنشی شدید می‌شوند و این عامل باعث می‌شود که سریعا احساس گرسنگی دوباره کنند و تمایل به غذا خوردن مجدد داشته باشند که چاقی یکی از عوارض این بیماری به ویژه در خانم‌هاست.
وی گفت:‌ کم کردن حجم غذا در وعده‌های غذایی متعدد باعث می‌شود تا افراد رژیم غذایی خودشان را به درستی کنترل کنند مانند آنکه سه وعده غذایی اصلی را در حجم کم داشته باشند و هر دو تا سه ساعت یک میان وعده حاوی کربوهیدرات را مصرف کنند.
این متخصص تغذیه در خصوص راهکارهای موجود برای بهبود احساس گرسنگی زیاد بیان کرد:‌ یکی از راهکارهای موثر افزایش، استفاده از وعده‌های حاوی فیبر مانند سبزیجات است که افراد باید در وعده های غذایی‌ سبزیجات تازه را مصرف کنند و برنج قهوه‌ای را جایگزین برنج سفید کنند و نان‌های سبوس دار را در وعده‌های غذایی اضافه کنند.
فرح بخش افزود: افرادی که احساس گرسنگی زیاد می‌کنند از مصرف غذاهای شیرین و مواد غذایی حاوی قند و شکر هستند خودداری کنند زیرا استفاده بیش از حد قند و شکر احساس گرسنگی را تشدید کرده و هنگامی که از این مواد غذایی استفاده می‌کنید هورمونی به نام سروتین در بدن آزاد می‌شود که احساس غم از بین می‌رود و به فرد احساس شادی می‌دهد.
وی تاکید کرد: افرادی که به دلیل فشار روانی و بروز برخی از احساسات مانند اینکه در زمان عصبانیت تمایل بیشتر به غذا خوردن پیدا می‌کنند، افرادی هستند که غذا را تنها برای رفع گرسنگی نمی‌خورند بلکه غذا می‌خورند تا آرام شوند، این افراد قبل از تغییر رژیم غذایی خود باید به یک متخصص روانپزشک مراجعه کرده تا قبل از ایجاد هر مشکل دیگری بتوانند فشار روانی بیماری‌شان را کنترل کنند.
فرح بخش در پایان گفت:‌ گاهی اوقات مصرف برخی از داروها می‌تواند احساس گرسنگی در فرد را افزایش دهد و در این صورت بهتر است فرد به پزشک معالج خود رجوع کرده و از وی بخواهد تا اگر امکان جایگزین شدن داروی دیگری وجود دارد، داروی بیمار را تغییر دهد تا فرد نیز بتواند رژیم غذایی خود را کنترل کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "