جمعه ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - 1 Dec 2023
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۲۳:۰۸
کد مطلب: 31424
۰

استرس متعارف شرکت کنندگان در آزمون کنکور طبیعی است

ابوالفضل قریشی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به اینکه استرس امتحان کنکور علاوه بر شرکت کنندگان خانواده های آنها را نیز درگیر می کند، افزود: استرس امتحان در صورت مدیریت صحیح آن می تواند به نتیجه بخش بودن امتحان کمک کند.

وی یادآوری کرد: عدم مدیریت استرس و اضطراب هنگام امتحان کنکور ترسی را در دانش آموز بوجود می آورد که موجب می شود به جای تمرکز بهتر، تحت تاثیر فضای امتحان قرار گیرد و نتواند به نتیجه ای دلخواه و متناسب با معلومات و دانش کسب شده ی خود دست یابد.

وی اظهار کرد: استرس یک تنش فیزیولوژیکی کوتاه مدت است که پس از انجام کار فروکش می کند و موجب می شود که در فرد احساس راحتی و آرامش به وجود آید.

این روانپزشک با بیان اینکه واکنش به استرس و اضطراب می تواند به شکل فیزیکی مانند سردرد، احساس ترس و ناراحتی روانی مانند افزایش اضطراب باشد تصریح کرد: اگر فرد نتواند به حالت آرامش بازگردد، استرس فرد از حد متعارف بالاتر می رود و به عبارتی تبدیل به عاملی منفی می شود و تغییرات در بدن (مانند افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون و گرفتگی عضلات) بوجود می آید و به تدریج خستگی و فرسودگی روانی را به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه راهکارهای متعددی برای غلبه بر استرس های غیرمتعارف هنگام امتحان کنکور وجود دارد، ابراز کرد: بر این اساس پیشنهاد می شود شرکت کنندگان حتی قبل و در ساعات منتهی به امتحان از مرور کردن مطالب فرا گرفته خودداری کنند.

قریشی خاطر نشان کرد: استراحت کافی، اجتناب از داروهای ضد استرس و انجام فعالیت های ورزشی می تواند در موفقیت امتحان بسیار تاثیر گذار باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

وسواس شده اید اگر این نشانه ها را دارید!
انواع هوش/ 16روش برای باهوش‌تر شدن
لینک ثبت‌نام و دریافت دفترچه آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
فتحی آشتیانی:  آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیاز به مطالعه هیچ منبعی ندارد
درخواست حذف مصاحبه نظام روانشناسی برای دریافت پروانه اشتغال!!
پیامد روانیِ جست‌وجوی موفقیت به‌ جای شادمانی
این ۶ سوال را قبل از خواب از فرزندتان بپرسید
چرایی خونسردی آدم‌ها با بالارفتن سن
خواب کمتر از ۵ساعت در شبانه‌روز چه بلایی سر ما می‌آورد؟
هر فعالیتی حتی خوابیدن سالم‌تر از نشستن است
افسردگی شدید در کمین این افراد
جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی