شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۴ / ۱۶:۴۸
کد مطلب: 31985
۰

حذف دوره شبانه مقطع کارشناسی دانشگاه یزد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد از حذف دوره شبانه (نوبت دوم) مقطع کارشناسی این دانشگاه در سال تحصیلی جدید خبر داد.

 

به گزارش ایسنا، دکتر "قاسم برید لقمانی" هدف از این اقدام را ارتقای کیفیت آموزشی دانشگاه عنوان کرد و افزود: اعتقاد ما بر این داست که ورودی خوب می‌تواند خروجی خوب داشته باشد و دانشجویانی که از طریق دوره روزانه وارد دانشگاه می‌شوند نسبت به دانشجویان شبانه، رتبه‌های بهتری دارند و این دانشجویان می‌توانند باعث بالارفتن کیفیت سطح علمی دانشگاه شوند .

 

وی قرار گرفتن در بین 10 دانشگاه برتر کشور را هدف اصلی دانشگاه یزد در دوره جدید دانست و افزود: در همین راستا سال گذشته آیین‌نامه جذب دانشجویان استعدادهای درخشان به تصویب رسید.

 

به گفته وی، اقدام بعدی که می‌توانست دانشگاه را به این هدف نزدیک کند، حذف دانشجوی شبانه در مقطع کارشناسی و پذیرش دانشجو از دانش‌آموزان با سطح علمی بالاتر بود که البته با توجه به این که حذف دانشجوی شبانه، باعث کم شدن بخشی از بودجه دانشگاه نیز می‌شود نیاز به ریسک‌پذیری داشت ولی خوشبختانه مدیریت دانشگاه این ریسک را پذیرفت و این امر انجام شد.

 

وی در تشریح اهداف این اقدام اظهار کرد: به دلیل حضور دانشجویان دوره روزانه و شبانه در کلاس‌های درسی در کنار هم، وضعیت همسان و یکسانی برای یادگیری دانشجویان وجود نداشت که این برای تدریس مشکلاتی را ایجاد می‌کرد.

 

به نظر وی، اگر دانشجویان در کلاس‌ها یک دست باشند استادان بهتر می‌توانند تدریس کنند و بالارفتن سطح کلاس‌ها قطعاً باعث بالارفتن کیفیت سطح دانشگاه خواهد شد.

 

وی در خصوص تعداد پذیرفته‌شدگان دوره شبانه در سال‌های گذشته، اظهار کرد: معمولاً در مقطع کارشناسی بر اساس ظرفیت اعلام شده از سوی دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی، دو سوم دانشجوی روزانه و یک سوم دانشجوی شبانه پذیرفته می‌شد که در سال تحصیلی جدید به جای دانشجویان دوره شبانه کارشناسی دانشجویان روزانه جایگزین خواهند شد و ظرفیت هیچ‌گونه تغییری نخواهد کرد.

 

به گفته وی، استثنایی که وجود دارد این است که دانشجویانی که از طریق کمیسیون موارد خاص به دانشگاه منتقل می‌شوند، خودبخود شبانه محسوب می‌شوند و در کلاس‌های درسی در کنار دانشجویان روزانه مشغول به تحصیل خواهند شد.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی