شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۱
کد مطلب: 32458
۰

سرطان پروستات تنها مربوط به افراد سالمند نیست

لطف الله محرابی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران، افزود: بسیاری از افراد جامعه تصور می‌کنند که چون در سنین جوانی و میانسالی هستند، سرطان پروستات هیچ ارتباطی به آنها ندارد و می‌توانند بدون هیچ دغدغه‌ای به زندگی ادامه دهند.

وی تصریح کرد: سرطان پروستات به طور عمده در افراد سالمند بروز می‌کند و موارد ابتلا به آن در سنین قبل از 60 سالگی پایین بوده و چندان قابل ملاحظه نیست.

محرابی با بیان این که پروستات باید از سنین 45 سالگی به بعد جدی گرفته شود، تاکید کرد: برخلاف اغلب باورها سرطان پروستات تنها مربوط به افراد سالمند نیست و خطر بروز این بیماری قبل از سنین سالمندی نیز به میزان قابل توجهی وجود دارد.

وی یادآور شد: افرادی که در خانواده آنها به ویژه در خویشاوندان درجه یک آنها نظیر پدر، پدر بزرگ، برادر، عمو و دایی سابقه ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد، باید بیشتر مراقب این بیماری باشند که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان پروستات، می تواند خطر ابتلا به این بیماری را در مواردی تا نزدیک به 10 برابر افزایش دهد.

محرابی با اشاره به لزوم پیشگیری از سرطان پروستات و کنترل آن، تاکید کرد: بهترین راه مقابله با سرطان پروستات تشخیص به موقع این بیماری و درمان زودرس آن است و این موضوع از سنین 45 یا 50 سالگی به بعد باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: پس از 45 یا حداکثر 50 سالگی به بعد، باید هر سال یکبار افراد مختلف تحت معاینه و آزمایش قرار بگیرد و البته افرادی که در خانواده آنها سابقه ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد، باید هر شش ماه یکبار تحت معاینه و آزمایش قرار گیرند تا در صورت ابتلا به سرطان پروستات به سرعت تحت درمان قرار گرفته و از تشدید بیماری جلوگیری شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند