ارائه لایحه سلامت روان به مجلس/ افزایش بیماریهای روانی

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: لایحه سلامت روان در بیش از 40 ماده آماده شده و برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین هفته گذشته در جلسه کمیسیون بهداشت گزارش معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مسئولان صندوق های بیمه گر درخصوص سلامت روان جامعه و چگونگی تأمین هزینه های درمانی بیماران ارائه شد. خضری با ابراز نگرانی از روند رو به رشد بیماری های روحی و روانی در کشور گفت: با توجه به افزایش بیماران روانی تعداد بیمارستان ها برای خدمات دهی به این گروه از بیماران اندک است و دولت باید برای ساخت بیمارستان تخصصی بیماران روانی سرمایه گذاری کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه برخی از بیماران روانی به خاطر مشکلات بیمه ای و اقتصادی از درمان خود منصرف می شوند، گفت: سیاست متولیان باید به سمتی پیش رود که به این بیماران و مشکلات آن ها بیشتر توجه شود و شرایط و امکانات بهتری برای آنها فراهم شود.
وی همچنین در پایان درخصوص تدوین برنامه توسعه ششم در حوزه سلامت نیز گفت: برنامه توسعه ششم در حوزه سلامت براساس سیاست های کلان حوزه سلامت ابلاغی رهبر معظم انقلاب تدوین می شود و موضوعات مختلفی از جمله تهیه پیوست سلامت برای همه قوانین و طرح های کلان توسعه کشور، اصلاح ساختار نظام سلامت، تامین منابع مالی پایدار در حوزه سلامت و افزایش و بهبود کیفیت مراقبت های جامع سلامت از جمله مواردی است که در این برنامه مورد توجه قرار می گیرد.