پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۴ / ۰۸:۳۶
کد مطلب: 32794
۰

تاثیر خوردن نشاسته در بزرگ شدن مغز انسان

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران جوان؛ ‌انسان‌ها از نظر فیزیکی تفاوت‌های مهمی با حیوانات دارند، از جمله این که دارای مغز بسیار بزرگتری هستند که حدود یک چهارم از کالری مصرفی آن‌ها را می‌سوزاند.
اما کشف و درک رژیمی که انرژی مورد نیاز این مغز بزرگ را به خوبی فراهم کند چندان هم ساده نبوده‌ است.
آنزیم آمیلاز موجود در بزاق دهان انسان به شکستن نشاسته کمک می‌کند.
در مقایسه با نخستی‌ها که بیشتر به جویدن مواد گیاهی کم کربوهیدرات و پرفیبر تمایل دارند، انسان‌ها کپی‌های متنوعی از ژن آمیلاز دارند که می‌تواند آنها را قادر سازد کربوهیدرات‌ها را به نحو موثرتری تجزیه کنند و از انرژی اضافی آن بهره ببرند.
این سازش می‌تواند در طول زمان توسعه پیدا کرده و انسان‌ها را قادر به داشتن مغز بزرگتر کرده‌ باشد؛ فرآیندی که حدودا 800 هزار سال پیش رخ داده ‌است.
علاوه بر این وقتی ما شروع به پختن غذاهایمان کردیم توانستیم کاری کنیم که غذاهای نشاسته‌ای راحت‌تر در بدن تجزیه شوند و کالری بیشتری از آنها نصیب‌مان شود.
امروزه مغز ما یک‌چهارم از انرژی مصرفی ما را استفاده می‌کند .
چیزی که بدون وجود کربوهیدرات‌ها امکان‌پذیر نبود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد