کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

از خانواده همسرم دلسردم

روزنامه خراسان , 26 شهريور 1394 ساعت 12:29

من 21 ساله ام و شوهرم 22سال دارد. مشکل بزرگي با همسرم ندارم اما از خانواده اش ناراضي و دلسردم. از نظر فرهنگي خانواده سطح پايينى دارد و با حرف هايشان من را آزار مى دهند. از اينکه ازدواج کرده ام پشيمانم و به نظرم زمانش مناسب نبود. چه کار بايد بکنم؟ از طرفى به طلاق فکر مى کنم و از طرفى مي ترسم.


باسلام خدمت شما دوست عزيز.
در پاسخ به سوالتان بهتر است بگويم تناسب فرهنگي خانواده ها در امر ازدواج بسيار مهم و بنيادين است، چنانکه يکي از علل رضايتمندي زناشويي محسوب مي شود. افرادي که باتناسب و تشابه فرهنگي بالاتر با يکديگر ازدواج مي کنند، سريع تر و راحت تر به سازگاري زناشويي دست مي يابند. متاسفانه در سوالتان مشخص نيست از ازدواج شما چه مدت مي گذرد؟ بهتر است بدانيد آشنايي با فرهنگ، آداب و رسوم خانواده همسر و کنار آمدن با آن زمان زيادي مي طلبد که اغلب زوجين وقتي با فرهنگ متفاوت يکديگر روبه رو مي شوند و قادر به مديريت روابط به شکل موثر نيستند، دچار احساس پشيماني و شکست در ازدواج مي شوند، البته با توجه به اينکه دايره مشکل خود را مشخص کرده ايد و از ديگر حوزه هاي زندگي مشترک جدا کرده ايد، مي توان نتيجه گرفت درقسمت هاي ديگر زندگي مشترک مسئله خاصي نداريد؛ اما فکر کردن شمابه طلاق نشانه احساس خستگي و فشار رواني است؛ بنابراين بهتر است با ازدواج خود کنار بياييد. احساس پشيماني يا افکاري از قبيل: «زمان مناسبي ازدواج نکرده ام»، به حل مسئله شما کمکي نمي کند، بلکه بر احساس ياس و نااميدي شما مي افزايد و تنها انرژي رواني شما را تحليل مي برد و هيچ کاربرد مثبت ديگري ندارد و به احساس ناتواني بيشتري در حل مسئله منجر خواهد شد، بهتر است براي حل مسئله به چند نکته توجه کنيد :

در ابتدا بهتراست، خانواده همسر خود را باهمان سبک و فرهنگ بپذيريد و در ذهن خود مدام آن ها را با خانواده هاي ديگر مقايسه و يا داشتن خانواده ديگري را آرزو نکنيد.

زمينه هايي را که در آن ها با خانواده همسر خود مشکل داريد مشخص و محدود کنيد. يعني، آيا شما در همه موارد با آن هامشکل داريد يا صرفا در يک يا چند مورد، مثلا در زمينه پوشش، رفت وآمد، مسائل مالي، ارتباطات فاميلي، مسافرت ها و تفريحات...

سعي کنيد از ارتباطات طولاني مدت که قادر به مديريت روابط خود در آن نيستيد، بپرهيزيد، مثلاً در مهماني هايي که موجب رنجش شما مي شود، زمان کوتاه تر و محدودتري شرکت کنيد.

مهارت ارتباط موثر را بياموزيد. اين مهارت به شما کمک مي کند بتوانيد رابطه درست و سالمي با ديگران برقرار کنيد.

از همسرتان در مواقعي که شما و ايشان آرام هستيد، راهنمايي بگيريد، يعني بپرسيد:" به نظر شما با توجه به مشکلي که در فلان ميهماني پيش آمد و شما اخلاق خانواده خود را بهتر مي دانيد من چگونه عمل کنم، بهتر است؟"

حساسيت زدايي کنيد. بيشتر رفتار و گفتار خانواده همسر با بار منفي شديدتر همراه است، يعني ما اغلب با توجه به گوينده سخن دست به قضاوت مي زنيم و اين باعث مي شود، منفي تر، شديدتر و مغرضانه تر برداشت و تعبيرکنيم؛ بنابراين بهتر است با خود بگوييد اگر اين جملات را فرد ديگري مي گفت باز هم با همين شدت آشفته مي شدم. در پايان در صورت موفق نشدن از يک مشاور خانواده کمک بگيريد.

 

 


کد مطلب: 33087

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/33087/خانواده-همسرم-دلسردم

میگنا
  https://www.migna.ir