ارزش ویتامین C کیوی 5 برابر قرصهای مکمل آن است
به گزارش برنا، محققان دانشگاه اتاگو در نیوزلند، اعلام کردند منبع طبیعی ویتامین سی موجود در کیوی بسیار موثرتر از قرصهای مکمل آن است.
به گزارش مدیکال اکس پرس، محققان برای اثبات این فرضیه بر روی 2 گروه از موشها آزمایشی را ترتیب دادند. گروه نخست به مدت یک ماه از مکملهای ویتامین سی تغذیه شدند، درحالی که گروه دوم، ویتامین سی مورد نظر را از طریق میوه کیوی دریافت کرد.
پس از خاتمه مدت آزمایش، محققان دریافتند در گروهی که میوه کیوی مصرف شده بود جذب ویتامین سی 5 برابر بیشتر از گروهی بوده که تنها مکمل آن را دریافت کردند.
دانشمندان همچنین دریافتند موشهایی که از میوه کیوی تغذیه کردند، اثر ویتامین سی برای مدت بیشتری در بدنشان حفظ شده بود.
دانشگاه اتاگو، عالیترین رتبه دانشگاه نیوزلند را در بخش انجام تحقیقات دانشگاهی به خود اختصاص داده است.