جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۳ آذر ۱۳۹۴ / ۱۳:۴۳
کد مطلب: 34335
۱

عوامل موثر بر هوش کودک در دوران جنینی

عوامل موثر بر هوش کودک در دوران جنینی
دکتر نسرین تهرانی روانشناسی بالینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تصورات ما نسبت به جنینی که در شکم مادر است این است که درک متقابلی از دنیای واقعی ندارد ولی حقیقت این مسئله این است که می‌تواند تاثیرات زیادی از دنیای واقعی بپذیرد و می‌توان گفت درک و واکنش‌هایی که کودک در سنین کودکی و یا حتی نوجوانی و جوانی دارد از دوران جنینی نشات می‌گیرد چرا که جنین در شکم مادر صداها را می‌شنود و از صداها شناخت پیدا می‌کند و واکنش نشان می‌دهد به همین علت است که اگر کودکی از صداهای بلند ترس دارد و با شنیدن صدای بلند شروع به گریه می‌کند در دوران جنینی مادر در محیط پر سر و صدا قرار داشته و همچنین در این دوران جنین با پا کوبیدن به شکم مادرش واکنش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به عوامل موثر در افزایش هوش کودک بیان کرد: سنین مناسب بارداری بین 25 تا 30 شرایط روحی مناسب پدر و مادر می‌تواند نقش موثری در این خصوص داشته باشد.

وی افزود: همچنین داشتن آرامش و صحبت کردن با جنین نیز نقش کمی در افزایش هوش کودک ندارد چرا که با صحبت کردن و استفاده از کلمات محبت‌آمیز جنین این حس را درک کرده و قبل از به دنیا آمدن از آن آگاه است.

وی همچنین با اشاره به مراجعات گفت: چندی پیش والدین با اظهار وجود بیماری اوتیسم در کودک‌شان ما را وادار به بررسی کردند که تحقیقات نتایج را به سمت و سوی دوران جنینی برد چرا که والدین در آن زمان مشاهده‌های فراوانی به دلیل ناخواسته‌ بودن فرزند داشتند.

وی افزود: این مشاجرات ارتباط مستقیم با تاثیرات منفی بر روان کودک دارد که این مشکلات ریشه‌ای تا حدی قابل کنترل است ولی به هر حال لکه‌ای سیاه بر روان کودک به جای گذاشته است.

وی توصیه کرد: لازم است زنان‌ باردار به خصوص در 3 ماه اول مراقبت‌های ویژه در خصوص تغذیه مناسب و قرار گرفتن در شرایط روحی و محیطی آرام داشته باشند همچنین همسران این افراد نیز لازم است به اندازه کافی زنان باردار را حمایت کنند و محیطی آرام برای آنها بسازند.

وی به طور ویژه تاکید کرد: خوردن انواع مغز مثل بادام و ماهی 2 بار در هفته در IQ کودک تاثیر بسزایی خواهد داشت.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.