جمعه ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - 1 Dec 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴ / ۰۴:۰۰
کد مطلب: 34391
۰

حس هدفمندی در زندگی باعث افزایش طول عمر می شود

دانشمندان دریافتند افرادی که احساس می کنند زندگی شان معنا و مفهوم دارد یا برای دیگران سودمند هستند، کمتر در معرض بیماری های قلبی و مرگ در طول این مطالعه قرار داشتند. هنوز دقیقاً مشخص نیست که چقدر داشتن حس هدفمندی می تواند محافظ قلب باشد، اما محققان عنوان می کنند که شیوه های کمک به افراد در یافتن معنا و مقصود در زندگی شان می تواند به بهبود سلامت آنها کمک کند.

در بررسی رابطه موجود بین هدفمندی در زندگی و خطر بروز بیماری قلبی، محققان ۱۰ مطالعه قلبی شامل ۱۳۶ هزار نفر از ایالات متحده و ژاپن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

میانگین سنی این افراد ۶۷ سال بود. بعد از گذشت ۷ سال از پیگیری ها، بیش از ۱۴,۵۰۰ نفر ار داوطلبان به هر دلیلی فوت کردند و ۴۰۰۰ دچار حمله قلبی، سکته یا سایر اتفاقات مرتبط با قلب شدند. اما محققان دریافتند افرادی که از حس بیشتر هدفمندی در زندگی برخوردار بودند، در حدود ۲۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ در طول مطالعه قرار داشتند.

آلن روزانسکی، یکی از اعضای تیم مطالعه از بیمارستان سنت لوک روزولت واقع در نیویورک سیتی، در این باره می گوید: «همواره داشتن حس قوی هدفمندی در زندگی به عنوان جنبه مهمی از زندگی تلقی می شود، چراکه حس انرژی، انگیزه و سرزندگی را در افراد ایجاد می کند.»
مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

وسواس شده اید اگر این نشانه ها را دارید!
انواع هوش/ 16روش برای باهوش‌تر شدن
لینک ثبت‌نام و دریافت دفترچه آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
فتحی آشتیانی:  آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیاز به مطالعه هیچ منبعی ندارد
درخواست حذف مصاحبه نظام روانشناسی برای دریافت پروانه اشتغال!!
پیامد روانیِ جست‌وجوی موفقیت به‌ جای شادمانی
این ۶ سوال را قبل از خواب از فرزندتان بپرسید
چرایی خونسردی آدم‌ها با بالارفتن سن
خواب کمتر از ۵ساعت در شبانه‌روز چه بلایی سر ما می‌آورد؟
هر فعالیتی حتی خوابیدن سالم‌تر از نشستن است
افسردگی شدید در کمین این افراد
جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند