شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴ / ۱۴:۳۳
کد مطلب: 34406
۱
معاون آموزشی دانشگاه آزاد تشریح کرد

نحوه جا‌به‌جایی اعضای هیات علمی در دانشگاه آزاد

دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی در گفت و‌گو با ایسنا،با اشاره به امکان جا به جایی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای این دانشگاه اظهار کرد: امکان جابه‌جایی برای اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد با توجه به شرایط خاص و در انتهای سال تحصیلی وجود دارد.برای این منظور متقاضیان تقاضای خود را ارائه می‌کنند،درخواست آن‌ها در استان و واحدهای مبدا و مقصد بررسی می شود، چنانچه با خروج فرد از واحد مقصد از حد نصاب هیات علمی کم نشود و نسبت هیات علمی به دانشجو نامتناسب نشود و واحد مقصد به تخصص فرد نیاز داشته باشد،با درخواست این فرد موافقت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه جابه‌جایی اعضای هیات علمی به دو نوع تقسیم می شود،توضیح داد:یک نوع جابه‌جایی موقت و یک ساله و نوع دیگر دائم است.جابه‌جایی دائم مختص افرادی است که دوسال در یک مکان ماموریت داشته و شرایط احراز 70 درصد ارتقای به مرتبه دانشیاری را دارا هستند.

 

 

اقدامات دانشگاه آزاد در زمینه توسعه تحصیلات تکمیلی

 

 

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به تقدیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فعالیت این دانشگاه گفت: بیش از 240 نماینده مجلس خواهان این بودند که دانشگاه آزاد فعالیت خود در زمینه تحصیلات تکمیلی را در اقصی نقاط کشور توسعه دهد. این امر دارای چند حسن است،از جمله اینکه عدالت آموزشی در کل کشور اجرا می‌شود و از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

 

دکتر حسین زاده لطفی با تاکید بر اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی نیاز کشور است،افزود: توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی با درایت دکتر میرزاده از سال 93 آغاز شد و تا کنون ادامه دارد و پاسخگوی خیلی عظیمی از داوطلبان ورود به تحصیلات تکمیلی است که کشور جوابگوی آن‌ها نبود.البته در این توسعه کیفیت فدای کمیت نخواهد شد،به همین دلیل ممیزی رشته ها در دانشگاه آزاد انجام شد و این دانشگاه با رشته محل هایی که حداقل ها را نداشته باشند برخورد خواهد کرد.

 

وی درمورد اقدامات دانشگاه آزاد برای توسعه تحصیلات تکمیلی توضیح داد:دانشگاه آزاد برای این منظور ظرفیت جدید اضافه نکرده ، چه بسا که بسیاری ظرفیت ها کاهش هم داشته است،در واقع این دانشگاه پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی را به واحدهایی سپرده است که صلاحیت پذیرش دانشجو را داشتند.در واقع مکان پذیرش تغییر کرده است نه ظرفیت پذیرش.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
بادها می وزند، عده ای در مقابل آن دیوار می سازند و تعدادی آسیاب به پا می کنند