چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ / ۱۴:۵۵
کد مطلب: 34541
۱

ناآگاهی زنان ایرانی نسبت به اضافه وزنشان

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضا عبدالحسینی جراح و فلوشیپ جراحی درون بین در نشست خبری دومین کنگره بین المللی جراحی‌های چاقی و متابولیک و اولین دوره هفته چاقی در ایران بیان کرد: زنان ایرانی نسبت به زنان کشورهای غیر آسیایی اضافه وزن بیشتری دارند. همچنین زنان ایرانی پرخور هستند و این درحالی است که خودشان از این موضوع آگاهی ندارند.

وی با اشاره به اینکه 20 درصد ایرانیها به صورت مشهود در معرض ابتلا به دیابت هستند، افزود: 10 درصد از افراد دیابتی از بیماری‌ خود آگاهی ندارند .

عبدالحسینی با تاکید بر اینکه شانس آمبولی و سایر عوارض در جراحی‌های مطبی بالاست، اظهار کرد: به طورکلی ریسک اعمال جراحی برای افراد چاق خیلی بالاست و از نظر علمی نباید انجام شود، چرا که با انجام این اعمال چربی‌ها از معده و کبد به سمت سایر اعضای بدن هدایت می‌شوند.

وی اضافه کرد: عوارض این جراحی ها به دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می‌شود. خونریزی و عفونت در گروه عوارض کوتاه مدت قرار می‌گیرند، اختلال در سیستم جذب نیز از عوارض بلند مدت جراحی‌های مطبی به شمار می‌آید . چراکه در حالت عادی روده افراد بین 6 تا 9 متر است و دو متر آن به دلیل این جراحی‌ها دستخوش تغییر می‌شود.

دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی جراحی های چاقی و متابولیک با بیان اینکه اعمال جراحی موضعی درمان قطعی چاقی نیست عنوان کرد: با این وجود این جراحی‌ها بیشترین تاثیر را دارند.
لاپاراسکوپی از جمله جراحی‌های متابولیک به شمار می‌رود که چسبندگی عفونت ، فتق در آن کمتر دیده می‌شود.

وی در خصوص سوخت و ساز بدن اذعان کرد: معمولا افراد روزانه بین هزار و 200 تا دو هزار و 700 کالری سوخت و ساز انجام می‌دهند، این سوخت می‌تواند از طریق ورزش ، داروی ضد چاقی و . . . هر چند که داروهای ضد چاقی به محض پایان مصرف با بازگشت چاقی همراه هستند .

عبدالحسینی در خصوص کنگره بین المللی جراحی‌های چاقی و متابولیک خاطر نشان کرد: این کنگره در روزهای 23 و 24 آذر ماه با حضور 11 مهمان خارجی و اساتید داخلی برگزار خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود