جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۳
کد مطلب: 34704
۱

چند نکته مهم درباره پرکاری تیروئید و مرگ زودرس

محمد پژوهی متخصص غدد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به این که بی‌توجهی به پرکاری تیروئید نارسایی‌های قلبی و عروقی، مغزی و غیره مرگ زودرس را به همراه دارد، اظهار کرد: پرکاری تیروئید عارضه‌ای است که هورمون تیروئید در آن زیاد ترشح می‌شود و در سه حالت افزایش هورمون‌های تیروئید، غدد تیروئیدی و در بافت‌های غیرطبیعی دیگر مغزی به وجود می‌آید.

بی توجهی به این عارضه نارسایی‌های قلبی و عروقی، مغزی، ضعف اعصاب، ایست قلبی، سنگکوب، سکته‌های قلبی و مغزی و مرگ زودرس را به همراه دارد. وی افزود: علائم پرکاری تیروئید شامل عرق کردن زیاد، ریزش مو، شکنندگی ناخن، بیرون زدگی چشم، افزایش اشتها، تپش قلب، اسهال، افزایش تحریک پذیری و غیره است.

پژوهی تصریح کرد: می‌توان پرکاری تیروئید را با استفاده از روش‌های اندازه‌گیری هورمون‌های تیروئید در خون شامل سونوگرافی و اسکن تشخیص داد و با داروهای ضدتیروئید، برخی مواقع عمل جراحی و مصرف یک دوره رادیواکتیو درمان کرد.

این متخصص غدد در پایان گفت: پرکاری تیروئید در تمام سلول‌های بدن و اعضای بدن شیوع پیدا می‌کند و بیشتر در ناحیه گردن به صورت بیماری گواتر ظاهر می‌شود.

این عارضه در بانوان و آقایان به طور یکسان بروز می‌کند و تفاوتی در این خصوص پیدا می‌کند و بیشتر در ناحیه گردن به صورت بیماری گواتر ظاهر می‌شود.

این عارضه در بانوان و آقایان به طور یکسان بروز می‌کند و تفاوتی در این خصوص وجود ندارد. بانوان به دلیل داشتن موهای بلند بیشتر دچار ریزش مو می‌شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!