پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ / ۱۳:۲۲
کد مطلب: 34706
۱

عرضه قلیان آلوده به موادمخدر در سفره خانه‌ها

علی اکبر سیاری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا در پاسخ به این پرسش که آیا وجود ترکیبات شیشه و آمفتامین در مراکز عرضه قلیان صحت دارد، گفت: بله کاملا صحت دارد و آزمایشهای متعدد ترکیبات قلیان عرضه شده در برخی سفره خانه ها نشان داده که در برخی از این مراکز تنباکو قلیان را به آمفتامین (مواد استفاده شده در شیشه) و انواع دیگر مواد مخدر آلوده کرده اند.

پیش از این خسرو صادق نیت، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به خبرنگار ایرنا گفته بود: وجود شیشه، ترکیبات آمفتامین و مواد مخدر که در برخی مراکز عرضه فلیان صحت دارد.

وی اعلام کرده بود: در موارد متعددی حتی به علت استفاده از دوز بالای این مواد در تنباکو قلیان مسمومیت حاد بعد از استعمال قلیان داشته ایم که افراد با علایم مسمومیت حاد در بیمارستان بستری شدند.

به گفته صادق نیت، در برخی موارد، فرد مصرف کننده نمی دانسته که این مواد اعتیاد آور را مصرف می کند و فکر می کرده، احساس سرخوشی او ناشی از نوع توتون قلیان است. معنای آن این است که برخی از مراکز عرضه قلیان برای جلب مشتری و با ایجاد سرخوشی ناشی از مصرف مواد اعتیاد آور جوانان را معتاد می کنند.

بعد از اعلام و هشدار رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، سردار سرتیب سعید منتظر المهدی نسبت به این خبر واکنش نشان داد و با رد این خبر گفت: آنچه را که در آزمایشگاه های مواد مخدر نیروی انتظامی آزمایش کرده ایم، چنین موضوعی را نشان نداده و وجود مواد مخدر را در توتون قلیان ها تایید نمی کنیم.

وی ادامه داد: نمی توانیم همه موارد را آزمایش کنیم، اما در آنچه که رصد کردیم به چنین مساله ای نرسیدم.

اما معاون وزیر بهداشت با تاکید مجدد بر صحت این خبر به خبرنگار ایرنا گفت: مسئولان یکی از ارگانها این خبر را ابتدا رد کردند اما بعد آنها هم قبول کردند و نماینده آنها نیز در جلسه ارائه گزارش این مساله حضور داشتند.

سیاری افزود: خطر اضافه کردن مواد مخدر و شیشه به قلیان در برخی سفره خانه ها واقعا جدی است، برخی از جوانانی که در دام این مراکز افتاده اند با علایم حاد مسمومیت با حضور اورژانس به بیمارستان منتقل شدند و باید هر چه زودتر با این مراکز متخلف برخورد شود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی