دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2 Oct 2023
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ / ۱۷:۳۷
کد مطلب: 34713
۱

کارمندان شیفت شب بیشتر دچار سوانح رانندگی می‌شوند

در این مطالعه 16 نفر از کارمندان شب‌کار در دو بررسی جداگانه مدت دو ساعت رانندگی کردند. پیش از یکی از این رانندگی‌ها، افراد شرکت کننده شب قبل را به طور متوسط هفت ساعت استراحت کرده و شیفت کاری شب هم نداشتند. همچنین برای دومین بار از آنان درخواست پس از اتمام شیفت شب‌کاری‌شان رانندگی کنند.

نتایج به دست آمده نشان داد از 16 شرکت کننده شش نفر پس از اتمام شیفت کاری شب و در حین بازگشت به خانه یک یا دو بار تجربه تصادف کردن را داشته‌اند. همچنین هفت نفر از آنان برای ایمنی خود از انجام این آزمایش خودداری کردند. علاوه بر این مشاهده شد افرادی که پس از استراحت کامل، رانندگی کرده بودند احتمال تصادف در آنان صفر بوده است.

طبق مشاهدات کارشناسان آمریکایی، رانندگی برای این افراد حتی در فاصله کوتاه هم خطرساز است و با طولانی‌تر شدن مدت رانندگی احتمال بالا رفتن خطر هم افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری شینهوا،‌ به گفته کارشناسان نتایج این مطالعه حاکیست افرادی که در شیفت شب مشغول به کار هستند باید نسبت به خطرات رانندگی در شرایط خواب آلودگی آگاه باشند و برای بازگشت به خانه از دیگر گزینه‌های حمل و نقل استفاده کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

فتحی آشتیانی: نباید دانشجویی بدون کنکور وارد رشته روانشناسی شود
انواع قلدری در مدرسه و نشانه‌های آن در کودکان را بشناسید
آئین معارفه رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برگزار شد+تصاویر
کلینیک روانشناسی چیست؟
آداب حرف زدن با تلفن که باید بلد باشیم
با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد