جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۱ دی ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۶
کد مطلب: 34900
۰
۱

موج بیکاری فارغ التحصیلان به سمت تحصیلات تکمیلی

دکتر نیلی رئیس دانشگاه تهران درگفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت : پذیرش و توسعه بی رویه رشته ها و دانشجو یک صدمه بزرگی است که کیفیت دانشکده ها را پایین آورد و وقت اساتید را بیش از حد به امور آموزشی و گذراندن پایان نامه ها معطوف کرد و امروز شاهد تبعات این قضیه هستیم، افزایش بی رویه دانشجویان دکتری و دادن مدرک به آنها باعث شده دانش فرد بیش از حد نیاز شود و دستگاه هم به آن حد از دانش و اطلاعات احتیاجی ندارد.

وی افزود‌: نکته دیگر این است که کارآفرینی را در سرلوحه کار خود نداریم . دانشگاه تهران ، دانشگاه کارآفرین را به عنوان یکی از محورهای اصلی برنامه ها برای هدف برنامه توسعه سوم خود دارد و همچنان در این زمینه ها درحال کار هستیم.

برخورداری رئیس دانشگاه علم و صنعت نیز تاکید کرد : نه تنها در دکتری بلکه در مقاطع دیگر هم این مسئله بیکاری وجود دارد. دانشگاه ها مسئولیتی در ایجاد شغل دانشجویان ندارند و سازمان ها و بخش های دیگر کشور هستند که باید دانشجویان را جذب کنند. دانشگاه درواقع دانشجویان رابرای آنها تربیت می کنند و درواقع باید بخش هایی که از این فارغ التحصیلان بهره برداری می کنند ظرفیتشان را توسعه دهند.

وی در پایان خاطر نشان کرد :مشکل دیگر اینکه دانشگاه ها نباید بی هدف دانشجویان را در رده های مختلف تربیت کنند و باید طبق فرمایش مقام معظم رهبری و اقدامات وزارت علوم طرح آمایش آموزش عالی تهیه شود و پذیرش و تربیت دانشجویان بر مبنای نیاز و اولویت های کشور و منطقه باشد که هنوز این اتفاق نیفتاده است و باید دانشجویان را درحدی تربیت کنیم که این مشکل را تقویت نکنیم .
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

امیر
Iran, Islamic Republic of
وقتی در سال 1378 در کنکور ارشد قبول شدم کل قبولی کشور در مقطع ارشد 8800 نفر بود اما حالا این رقم به حدود 90000 نفر رسیده است. به راستی در مخیله برنامه ریزان این کشور چه می گذرد.؟؟؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد