جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۴ / ۱۱:۳۱
کد مطلب: 34970
۰
دبیر علمی کنگره ملی خود مراقبتی:

۴۰ درصد بیماران درمان خود را نمی پذیرند

به گزارش مهر، دکتر خیرالله غلامی افزود: آموزش نقش بسزایی در روند تکمیل درمان دارد. وی خاطرنشان کرد: آموزش به بیماران باید از سوی کادر درمانی متشکل از پزشک، داروساز و پرستار انجام شده و موجب ارتقای کیفیت درمان شود.

غلامی تاکید کرد: هدف از آموزش به بیماران، تغییر الگوی رفتاری بیماران با توجه به شرایط بیمار است. دبیر علمی چهارمین کنگره ملی خود مراقبتی گفت: آموزش بیمار و تغییر رفتار باید منجر به پیشگیری، افزایش سطح سواد سلامت، تاخیر در پیشرفت روند بیماری و بهبود علائم بیماری شود.

غلامی تصریح کرد: دو سوم مجموع مرگ و میر در جوامع مختلف به علت بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، فشارخون، بیماری های قلبی و عروقی و آسم است.

وی ادامه داد: بیماری های مزمن، ضرورت آموزش بیمار را آشکار می کند. آموزش بیمار می تواند منجر به تغییر سبک زندگی، کاهش خطاها و عوارض دارویی شود. بیش از آنکه سلامت محور باشیم، بیمار محور هستیم.

دبیر علمی چهارمین کنگره ملی خود مراقبتی به برگزاری این رویداد اشاره کرد و گفت: در این کنگره، ۱۲ پانل تخصصی و شش کارگاه جانبی برگزار خواهد شد. غلامی، سیاستگذاری و توسعه برنامه های خودمراقبتی، جایگاه خودمراقبتی در طرح تحول سلامت، استانداردها و منابع آموزش بیمار و رابطه آموزش بیمار و کاهش خطاهای پزشکی را از جمله محورهای چهارمین کنگره ملی خود مراقبتی عنوان کرد و افزود: ۳۴۴ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال و ۲۰۰ مقاله تایید شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۶۷ درصد مقاله ها از سوی پرستاران ارائه شده و به نظر می رسد پرستاران، فعال ترین گروه در آموزش بیماران هستند و شاید این امر به علت وجود برنامه آموزش بیمار در درس های آنان باشد، بنابراین بهتر است این درس در برنامه درسی رشته های دیگر پزشکی نیز گنجانده شود. چهارمین کنگره ملی خود مراقبتی و اولین جشنواره آموزش بیمار از ۳۰ دی تا دوم بهمن ۹۴ در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا