سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 6 Jun 2023
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۴ / ۰۸:۳۱
کد مطلب: 35134
۰
۱

زمان برگزاري آزمون پیشرفت تحصیلی مدارس استعدادهای درخشان

به گزارش مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، این آزمون برای پایه های هفتم، هشتم و نهم دورۀ متوسطۀ اول و پایۀ دوم دورۀ متوسطۀ دوم (در رشته های علوم انسانی، علوم تجربی و ریاضی و فیزیک) برگزار می شود.


عناوین مواد درسی آزمون دو هفته قبل از اجرای هر مرحله، بر اساس بودجه بندی اعلامی از سوی این مرکز در اختیار مدارس قرار می گیرد و سؤالات هر مرحله از آزمون به صورت چهارگزینه ای و متمرکز توسط این مرکز طراحی می شود.

براساس شیوه نامۀ برگزاری آزمون پیشرفت تحصیلی مدارس استعدادهای درخشان و در راستای اجرای بند 6 موافت نامۀ شاخص های آموزشی، پرورشی و پژوهشی فی مابین مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان با ادارات کل آموزش و پرورش استان ها و به منظور هماهنگی در اجرای سرفصل های آموزشی، ارزیابی از میزان اثربخش بودن فرآیند آموزش، تجزیه و تحلیل مناسب برای بهبود و ارتقای کیفیت برنامه های علمی ـ آموزشی، کاهش تعداد آزمون ها در مدارس سمپاد و ساماندهی آزمون های نوع دوم (پیشرفت تحصیلی) و سایر بهره گیری های آموزشی لازم در استان ها، به ویژه در شهرهای بزرگ، آزمون پیشرفت تحصیلی سال جاری در دو مرحله و به صورت هماهنگ برگزار می شود.
مرجع : خبرگزاری ایرنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

بی نام
Iran, Islamic Republic of
سلام، لطفا بودجه بندی آزمون رو کامل بدین؛
ما بدبختانه بلاتکلیف موندیم،نمی دونم چی بخونیم؟!
قلدری چیست و انواع آن کدامست ؟
انواع فوبیا و ترس‌هایی که باید درمان آن را جدی بگیرید
پسران بیشتر از دختران بیش فعال می‌شوند؟
مهارت‌های ده‌گانه برای غلبه بر خشونت علیه کودکان
تاثیر خیانت بر روی همسر وفادار چیست؟
چگونه به دام «فرسودگی تحصیلی» نیفتیم؟
احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد