چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ / ۱۰:۳۹
کد مطلب: 35200
۰

درمان آلزایمر تا یک دهه آینده

محققان کالج دانشگاهی لندن پیش‌بینی کرده‌اند که داروهای درمانگر بیماری آلزایمر احتمالا تا یک دهه آینده در دسترس قرار خواهد گرفت و در نهایت مانند استاتین‌ها برای جلوگیری از شروع بیماری تجویز خواهند شد.

به گزارش ایسنا، پروفسور جان هاردی، استاد کالج دانشگاهی لندن پیش از سخنرانی خود در انجمن سلطنتی انگلیس اظهار کرد که کارآزمایی‌های دارویی کنونی چنین نویدی را داده‌اند که به باور وی، بسیار خوشبینانه است. به گفته وی، این داروها احتمالا تا سال 2025 در دسترس قرار خواهند گرفت و سن ابتلا به زوال عقل را به عقب‌تر خواهند برد.

سال گذشته شرکت بزرگ داروسازی Eli Lilly اعلام کرد، نتایج اولیه کارآزمایی‌ها نشان داد که داروی solanezumab می‌تواند تا یک سوم از زوال عقل ناشی از آلزایمر جلوگیری کند. این نخستین بار است که یک دارو نشان داده می‌تواند با پاکسازی پلاک‌های چسبناک آمیلوئید که از ارتباط گیری سلولهای مغزی با یکدیگر جلوگیری می‌کنند، بر خود فرآیند بیماری و نه علائم آن تاثیر بگذارد.

این درمان را می‌توان بطور تزریقی ارائه کرد اما به گفته متخصصان، در آینده ممکن است بتوان افراد در معرض خطر زوال عقل را غربالگری کرده و داروهای پیشگیری کننده مانند استاتین را که برای مشکلات قلبی تجویز می‌شوند، به بیماران عرضه کرد. در حال حاضر 850 هزار نفر در بریتانیا به زوال عقل مبتلا هستند که قرار است تا سال 2025 به دو میلیون افزایش یابند. اما جای امیدواری وجود دارد زیرا از دهه 1980 تاکنون، نرخ ابتلا به دلیل ارتقای شیوه زندگی تا 20 درصد کاهش یافته و انسان‌ها در سنین جوانی به آلزایمر مبتلا نمی‌شوند.
تحقیقات جدید دانشگاه کمبریج نیز نشان داده بود که کلسترول بدن می‌تواند منجر به زوال عروقی شود و با رژیم کنترل کننده می‌توان تا 30 درصد از بروز این بیماری جلوگیری کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!