دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ - 23 May 2022
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ / ۱۸:۰۳
کد مطلب: 35208
۱
کارشناسان تغذیه هشدار می دهند؛

مصرف پیتزا همراه نوشابه عامل بروز حمله قلبی

سال های متمادی کارشناسان بهداشت و سلامت به دنبال شیوه های کنترل بیماری قلبی تصلب شریان از طریق تمرکز بر پیشگیری و محدودیت چربی های اشباع بودند. ابعاد متابولیکی اسیدهای چرب اشباع بسیار پیچیده است اما تحقیقات موجود بیانگر این مطلب است که برخی از اسیدهای چرب موجب بروز ریسک بیماری قلبی تصلب شریان می شود.

حذف چربی های اشباع از رژیم غذایی به معنای جایگزینی چیز دیگری به جای آن است. زمانیکه کربوهیدرات ها، بخصوص کربوهیدارت های تصفیه شده نظیر قند، جایگزین چربی های اشباع می شوند، می توانند تاثیر منفی بر لیپیدها داشته و در نتیجه HDL کاهش یافته و تری گلیسیریدها افزایش می یابند.

مطالعه اخیر نشان می دهد که مصرف قند، بخصوص به شکل قندهای تصفیه شده افزودنی، بیش از اسیدهای چربی اشباع در بروز بیماری قلبی تصلب شریان نقش دارند.

قندهای طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات ریسک بروز تصلب شریان را افزایش نمی دهند. مشکل در این زمینه مربوط به مواد قندی تصفیه شده و خوراکی های فوق فرآوری شده است.
محصولات حاوی مواد قندی افزودنی ۷۵ درصد تمامی مواد خوراکی و نوشیدنی های بسته بندی شده را تشکیل می دهد. از اینرو مصرف یک پیتزا به همراه یک قوطی نوشابه با احتمال بروز سکته قلبی همراه است.
مرجع : خبرگزاری مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

اعلام اسامی افراد غیر روانشناس فاقد مجوز
چرخهٔ پُرخوری‌های هیجانی را بشناسید
روانشناسی انتقام
آشنایی با گروه درمانی و مزایای آن
گربه‌های هم‌خانه یکدیگر را به نام می‌شناسند!
چرا نداشتن شریک زندگی باعث قضاوت زودهنگام مردم می‌شود؟!
۱۰ توصیه برای مقابله با عصبانیت
بررسی تاثیر حمایت اجتماعی بر سلامت روان
۱۷ مهارت ضروری که بچه‌ها باید یاد بگیرند
علائم شخصیت ضد اجتماعی
.افراد مبتلا به افسردگی بیشتر در اینستاگرام پست می‌گذارند
در هر خودکشی شش نفر به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار می گیرند
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن