شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ / ۱۵:۵۹
کد مطلب: 35315
۰

شیوع صرع در ایران بیشتر از استاندارد جهانی

به گزارش ایرنا، دکترعلیرضا زالی امروزچهارشنبه در دوازدهمین کنگره بین المللی صرع که در سالن همایش رازی برگزارشد، افزود:تاکنون آماردقیقی ازثبت این بیماری در کشور وجود ندارد.آمارهای جهانی نشان می دهد که به ازای هر 100 هزار نفر 49 نفرصرع دارند اما براساس مطالعات سال 2015 به ازای هر 1000 نفر 6 تا 8 نفر در جهان به این بیماری مبتلا هستند.
وی با اشاره به اینکه در ایران 30 درصد از مبتلایان مقاوم به درمان هستند که باید دربیشتر مورد توجه قرا بگیرند، گفت: در ایران حدود 300 بیمارصرع مقاوم به درمان وجود دارد.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور درباره علل ابتلا به صرع افزود :صرع علل مختلفی دارد و همین تنوع و پیچیدگی کار را برای رسیدن به درمان همگون دشوار کرده است؛ تورموها ، تصادفات ، ضایعات مادرزادی و عفونت ها از جمله علل این بیماری هستند.
زالی اظهارکرد:درسنین میانسالی اگرفردی برای اولین دچارحمله صرع شد ضروری است که مورد بررسی کامل تیم پزشکی قرار گیرد.گاهی اوقات ضایعه های مغزی با ایجاد اختلالاتی درعملکرد سلول های قشری مغز سبب بروز حملات تشنجی می شود که باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
به گفته رئیس سازمان نظام پزشکی کشور صرع به خودی خود باعث افرایش مرگ و میر نمی شود اما اگر این بیماری کنترل و درمان نشود ممکن است بیمارجان خود را از دست بدهد.
وی اظهار کرد:میزان مرگ و میر ناشی از صرع در دنیا حدود چهار درصد عنوان شده است و بیمارانی که صرع آنان کنترل شود حدود 23 برابر میزان مرگ و میر آنان کاهش می باید.70 درصد بیماران صرعی به زندگی باز می گردند و باید توجه داشت که انتخاب اول در درمان صرع دارو درمانی است.
وی گفت :حدود یک سوم کودکانی که در سنین کودکی به صرع مبتلا می شوند با بالا رفتن سن تعداد حملات صرعی آنها کمتر خواهد شد.
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با بیان اینکه رسانه ها درافزایش سطح آگاهی و دانش مردم در زمینه بیماری صرع نقش مهمی دارند، گفت: رسانه ها باید کمک کنند تا خرافات در خصوص بیماری صرع از بین برود.درجوامعی که بیماری صرع شایع است رابطه ای بین فقر اقتصادی و اجتماعی وجود دارد. درمان صرع مراحل سختی دارد و هزینه آن برای جامعه و خانواده بیماران بسیار گران تمام می شود و سازمان های بیمه گر باید تعرفه ها را اصلاح کنند.
دوازدهمین کنگره بین المللی صرع با حضور مهیمانانی از کشورهای فرانسه ، کانادا، یونان، مصر در روزهای 30 دی تا 2 بهمن در مرکز همایش ها بین المللی رازی در حال برگزاری است .

 

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.