سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۸:۱۳
کد مطلب: 35379
۱
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی ایران:

"دانشگاه علوم پزشکی ایران احیاء می‌شود"

غلامرضا شاه حسینی با اشاره به گزارش ارائه شده در نشریه علمی اسکوپوس، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در میان صد دانشگاه برتر جهان در زمینه پژوهش قرار دارد. همچنین پس از دو سال و نیم غیبت در عرصه پژوهش، این دانشگاه رتبه هفتم را در کشور به خود اختصاص داده است، جایگاهی که پیش از ادغام چهارم بود.

شاه حسینی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال حاضر وظایف روزمره خود را به خوبی انجام می‌دهد. بیمارستان‌های دانشگاه با جدیت و قوت مشغول کار هستند، شور و نشاط بسیار زیادی در اساتید و کارمندان وجود دارد و همه به دنبال آن هستند که در عرصه سازندگی کشور نقش بهتر و موثرتری را ایفا کنند.

وی ادامه داد: روحیه عمومی دانشگاه کاملا امیدوارانه و نشاط‌ آمیز بوده و همه به دنبال آن هستند که طرح‌های جدیدی را در دانشگاه راه بیاندازند. در حال حاضر همه گروه‌ها تصمیم گرفته‌اند که فعالیت‌های گذشته را مورد بازنگری قرار دهند و اگر ضعفی داشته‌اند، بررسی کنند.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه ایران با اعلام این خبر که برنامه‌ریزی برای رشته‌های جدید، مطالعات و پروژه‌های بین رشته‌ای را در دستور کار داریم، افزود: همکاران ما به دنبال آن هستند تا برنامه‌های جدیدی که در رابطه با نیازهای کشور هست را به ما اعلام کنند تا ما بتوانیم در برنامه‌های آتی دانشگاه مدنظر قرار دهیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا احیای دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهد توانست در عین حال باعث ارتقای جایگاه این دانشگاه در زمینه پژوهش باشد، گفت: پتانسیل‌های لازم در این دانشگاه وجود دارد و برنامه‌ریزی‌های خوبی در دانشگاه در حال انجام است.
شاه حسینی عنوان کرد: به محض استقرار کامل دانشگاه، در زمینه پژوهش اتفاقات خوبی خواهد افتاد و به نوعی ما نه تنها مقامات گذشته را کسب خواهیم کرد، بلکه از آن مقام‌ها که به عنوان کف هدف ما طراحی شده است، عبور خواهیم کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.