جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۵
کد مطلب: 35463
۱

معاون عمليات ناجا اهداف برگزاري اولين همايش ملي پليس ، مشاوره و روان شناسي را تشريح كرد

" سردار بتـــولي" در اولين همايش ملي پليس ، مشاوره و روانشناسي گفت: فرآيند رشد و توسعه بومي و تدريجي جوامع غربي همواره با تنش ها و عوارضي براي نظام فردي ، اجتماعي و خانواده همراه بوده است.
وي افزود: انديشمندان از اين چالش با عناوين لزوم خروج از بحران و توجه به معنويات گرايي ياد کرده اند. معاون عمليات ناجا ادامه داد: بررسي ها مويد آن است که الگوي رشد و توسعه غربي بدون توجه به ارزش ها و باورهاي بومي در جوامع در حال توسعه، ساختار فرهنگ و سنت را بر هم زده است.

سردار بتولي با بيان اينکه حاشيه نشيني ، تغيير بافت هاي جمعيتي، رشد و توسعه علمي و ... مشکلات روحي، رواني و پيامدهاي مخربي به دنبال داشته است، گفت: بروز و ظهور پديده هاي نو و آسيب هاي اجتماعي شيوه مقابله با جرايم را از سنتي به نوين تغيير داده است.

اين مقام ارشد انتظامي تأکيد کرد: تغيير الگوها ، فعال شدن شکاف هاي جنسي و گسترش جرايم، حساسيت هايي را فراهم کرده است که پليس با روش ها و الگوهاي سنتي نمي تواند با اين شرايط جديد مواجه شود.

سردار بتولي تأکيد کرد : نيروي انتظامي با تغيير رويکرد خود به جامعه محوري، نگاه علمي را به عنوان جهت گيري براي حفظ و ارتقاء امنيت انتخاب کرده است که در اين راستا توجه ويژه اي به تحقيقات علمي و توسعه فناوري دارد.

معاون عمليات ناجا با اشاره به اينکه نيروي انتظامي از سال 77 با تشکيل مراکز مشاوره در مراکز استان ها و پليس، گام هاي جدي در اين حوزه برداشته است، افزود: نيروي انتظامي با تقويت نگاه علمي ، استفاده از آخرين دستاوردهاي علمي در حوزه روان شناسي و ديگر حوزه ها به توسعه اين مراکز اقدام کرده است.

وي اضافه کرد: تعامل پليس با جامعه روان شناسي مي تواند براي جامعه ، پليس و مجموعه روان شناسي کارساز و کارگشا باشد.
معاون عمليات ناجا در تشريح اهداف برگزاري اين همايش يادآور شد: تبيين و ترويج ادبيات نظري و مفهوم روان شناسي پليس از طريق مطالعات علمي و تجربي با حضور متخصصان و صاحب نظران و همچنين شناخت و تبيين کارکردهاي علم روان شناسي در مأموريت هاي درون و برون سازماني از اهداف اين نشست و همايش است.

اين مقام ارشد انتظامي شناخت ظرفيت هاي علمي و عملي موجود در اين حوزه را در راستاي پيشبرد اهداف پليس موثر دانست و گفت: شناسايي و معرفي آخرين دستاوردهاي جهان در اين حوزه از ديگر اهداف برگزاري اين همايش است.
معاون عمليات ناجا گفت: اميدوارم با ابلاغ رسمي و آغاز به کار روان شناسان انتظامي با دستور فرمانده ناجا در اين همايش، سطح نويني از فعاليت هاي علمي در اين حوزه رقم بخورد.
مرجع : پايگاه خبري پليس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو