جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۹:۰۰
کد مطلب: 35593
۱

ابتلایک نفرازهر30 زن به سرطان سینه ایرانی

ابتلایک نفرازهر30 زن به سرطان سینه ایرانی
دکتر محمدرضا میر روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به هفته ملی مبارزه با سرطان که از هشتم تا 15 بهمن ماه برگزار می شود،افزود: سرطان در ایران مانند سایر کشورهای جهان رو به افزایش است اما این میزان نسبت به کشورهای غربی و پیشرفته بسیارکمتر است.
وی با بیان اینکه سالانه در کشور حدود 85 هزار نفر به این بیماری مبتلا می شوند ادامه داد:در آمریکا با جمعیت چهار برابر ایران سالانه نزدیک به 280 هزار نفر زن به سرطان سینه مبتلا می شوند، این در حالی است که در ایران سالانه 10 هزار مورد جدید شناسایی می شود.
رئیس بخش سرطان بیمارستان امام خمینی به شایع ترین سرطان در کشورمان اشاره کرد و گفت :سرطان های معده ، مثانه ، روده بزرگ و مری به ترتیب از شایع ترین سرطان ها محسوب می شوند. در زنان نیز سرطان سینه ، معده و روده بزرگ بیشترین شیوع را دارد.
میر با بیان اینکه سرطان اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود درمان قطعی دارد، افزود: مهمترین شرط در درمان سرطان، تشخیص زود هنگام است و اگر بتوانیم با تست های غربالگری زودتر بیماری را کشف و درمان کنیم، جای ناامیدی وجود ندارد.
وی اظهار کرد :بیش از 50 درصد از مبتلایان به سرطان سینه در مراحل یک و دو بیماری برای درمان به پزشک مراجعه می کنند و می توانند افزایش طول عمر بیش از 10 تا 15 سال و حتی 20 سال را داشته باشند.
میر با بیان اینکه درمان سرطان در کشور با توجه به پیشرفت های علمی و پزشکی به بهترین شکل توسط متخصصان ایرانی ارائه می شود،گفت :بخشی از درمانهای سرطان به تکنولوژی وابسته است و ممکن است در برخی از مراکز و بخش ها کم و کاستی وجودداشته باشد اما در سایر درمان های سرطان ما شاهد توانمندی های متخصصان ایرانی هستیم و کمبودی در ایران وجود ندارد و حتی بهترینیم.
رئیس بخش سرطان بیمارستان امام خمینی افزود :به عنوان مثال در ایران بیماران در مقایسه کشور کانادا یا کشورهای اروپایی زودتر به پزشکان متخصص دسترسی دارند و در کنار آن به راحتی می توانند به مراکز درمانی و یا بیمارستان ها برای انجام آزمایشگاه ها، تست ها ، مامو گرافی ، سونو گرافی و ..مراجعه کنند و این در حالی است که در این کشور حداقل دو ماه طول می کشد تا به متخصص مراجعه و اقدامات درمانی آغاز شود.
وی گفت: در درمان سرطان روش ها و وسایل پیشرفته جراحی مانند ربات ها نیاز است که البته هنور رویکرد کشورهای جهان به این سمت به طور جدی پیش نرفته است اما در آینده برای درمان بیماران نیازمند این تکنولوژی و روش های پیشرفته هستیم.
به گفته وی درمان سرطان در کشور ازنظر طب سنتی و درمان تسکینی کمبودی وجود ندارد و بهتر است طب سنتی با نظارت و کنترل شده تحت نظر افراد متخصص در این رشته اقدام شود تا بیماران دچار عوارض در روند درمان خود نشوند.
به گفته وی اگر بیماران در کنار درمان کلاسیک و داروهای تجویز شده بتوانند سایر روش های درمانی مانند طب سنتی ، تغذیه و طب تسکینی را داشته باشند ادامه روند درمان و بهبودی بهتری حاصل می شود.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.