سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۵
کد مطلب: 35672
۱

انتقادات صریح بهزیستی از آموزش و پرورش

انتقادات صریح بهزیستی از آموزش و پرورش
کشمکش میان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش درباره موضوع اداره و نظارت بر مراکز پیش دبستانی مدت‌هاست ادامه دارد و مشکلات حتی با بدست گرفتن کار توسط آموزش و پرورش و اجبار مراکز و مهدهای بهزیستی برای دریافت مجوز از سوی این نهاد نیز حل نشده است.
-

حبیب‌اله مسعودی فرید، معاون اجتماعی سازمان بهزیستی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت مهدهای بهزیستی که هنوز از آموزش و پرورش مجوز دریافت نکرده و از سوی این وزارتخانه به عنوان متخلف شناسایی شده‌اند اظهار کرد: قرار نبود مراکز ما از آموزش و پرورش مجوز بگیرند.

وی افزود: تفاهمی انجام و قرار شده بود یک کارگروه مشترک میان بهزیستی و آموزش و پرورش با هماهنگی وزارت رفاه تشکیل و همه بخش های مربوطه از نظارت گرفته تا فیزیک ساختمان ها در این کارگروه بررسی شود.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه متاسفانه آموزش و پرورش رأسا اقدام و بخشنامه‌ای به شهرستان ها ارسال کرد تا برای صدور مجوز از این دستگاه اقدام کنند گفت: این اقدام، مسئله را پیچیده کرده و باعث گله‌مندی مسئولان وزارت رفاه نیز شده است.

فرید درباره پافشاری و تاکید آموزش و پرروش مبنی بر برخورداری از رای معاونت حقوقی رئیس جمهور درباره تولی گری پیش دبستانی‌ها نیز گفت: نامه معاون حقوقی رئیس جمهور به پیش از زمان تفاهم نامه ما با آموزش و پرورش برمی‌گردد و توافق ما این نبود.

وی با تاکید بر اینکه اگر آموزش و پرورش قرار است مجوز صادر کند باید مسئولیت همه بخش ها و موارد مربوط را برعهده بگیرد اظهار کرد: این در حالی است که آموزش و پرورش تنها در بخش آموزش ورود می‌کند.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با طرح این پرسش که "آموزش و پرورش تا کنون چند نیروی تخصصی برای پیش دبستانی تربیت کرده است؟" گفت: آموزش و پرورش چه کاری انجام داده است؟ چرا این دوره یک سال را اجباری نمی‌کند و برای موالید کشور برنامه ریزی ندارد؟

فرید ادامه داد: هیچ آمادگی در آموزش و پرورش وجود ندارد و اگر نگاه سیاست گذاری دارند باید همه این بخش ها را با هم ببینند، در غیراینصورت کاری از پیش نمی‌رود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...