پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳ فروردين ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۹
کد مطلب: 36311
۱

این افراد باید سردردهای خود را جدی بگیرند

دکتر پاک‌نژاد متخصص مغز و اعصاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص انواع سردردها گفت: انواع مختلف سر‌درد وجود دارد که 90 درصد آن‌ها تنشی و میگرنی هستند. امروزه تغییر در شیوه‌ تغذیه افراد موجب بروز انواع سر‌دردها شده است. سر‌دردها می‌توانند به عنوان بیماری یا علامت یک بیماری شناخته شوند و ممکن است سر‌درد ناشی از بیماری جدی مثل خونریزی مغزی باشد.
 
وی درباره سردرد‌های تنشی و علائم آن، تصریح کرد: سردرد تنشی بعد از میگرن شایع‌ترین نوع سردرد است که عوامل عصبی، روحی، افسردگی و اضطراب موجب تشدید آن می‌شود. 
سردردهای تنشی در سنین 20 تا 30 سالگی شیوع می‌یابد و در زنان شایع‌تر از مردان است. سردردهای تنشی عصرها و پس از پایان کارهای روزمره تشدید می‌یابد به گونه‌ای که فرد احساس سنگینی در سر می‌کند، اما می‌تواند به کارهای خود ادامه دهد. به افراد مبتلا به سردرد تنشی توصیه می‌شود از استرس و اضطراب به شدت خودداری کنند.
 
پاک‌نژاد عنوان کرد: وقتی سر‌درد برای اولین بار در سنین بالای 55 سال و زیر 5 سال اتفاق افتد باید حتما دلیل آن را بررسی کرد. اگر سر‌درد ناشی از بیماری نقص ایمنی، پیوند اعضا، تومور، اختلال در بینایی و تکلم و راه رفتن باشد، احتمال خطر افزایش می‌یابد.
 
وی در خصوص تاثیر مسکن در بهبود سر‌دردها عنوان کرد: مسکن‌ها برای درد ساخته شده‌اند. پس منطقی است فردی که دچار سر‌درد می‌شود به سراغ این دارو برود اما استفاده‌ بیش از حد از مسکن‌ها نه تنها تاثیری در بهبود سردرد ندارد، بلکه موجب تشدید آن نیز می‌‌شود. سر دردهای تنشی و میگرنی 90 درصد سر دردها را شامل می‌شوند که اگر سر دردهای میگرنی 2 تا 3 بار در ماه تکرار شوند، درمان موردی(موقت) کفایت می‌کند. اما اگر بیش از 3 بار تکرار شود باید درمان جدی صورت گیرد.
 
این متخصص مغز و اعصاب در پایان اظهار داشت: پرهیز از مصرف تنقلات مثل چیپس، پفک، سوسیس و کالباس، فست‌فودها که حاوی نیتریت و نیترات باشد موجب پیشگیری از بروز سر درد می‌شود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.