پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۱۷:۵۷
کد مطلب: 36731
۱
واکنش به اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو؛

داروسازان شغل می خواهند

به گزارش خانه ملت، رسول خضری در واکنش به صحبت های رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه اجازه نمی دهیم در تهران به میزان تمایل مردم داروخانه ایجاد شود، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ داروخانه در سطح شهر تهران فعالیت می کنند و روز به روز به تعداد فارغ التحصیلان رشته داروسازی در کشور اضافه می شود؛ بنابراین با توجه به اینکه شرایط استخدامی برای این افراد وجود ندارد، باید با تاسیس داروخانه های جدید اقدام به جذب این افراد کرد.

وی با اشاره به فعالیت ۷۰ تا ۷۵ شرکت داروسازی در داخل کشور، افزود: این شرکت ها به طور طبیعی بیشتر متخصصان داروسازی را جذب کرده و هیچ تمایلی به فعالیت داروسازان عمومی در این مراکز ندارند، بنابراین تنها راه ممکن برای فعالیت داروسازان به ویژه جوانان فعال این رشته تاسیس داروخانه های جدید است.

خضری تاکید کرد: البته برخی از داروخانه داران نیز معتقدند که با افزایش تعداد داروخانه ها میزان فروش داروها و رقابت میان داروسازان کاهش پیدا می کند، اما در این خصوص باید انجمن صنفی داروسازان با برگزاری نشستی با مسئولان سازمان نظام پزشکی و سازمان غذا و دارو مشکلات موجود برای تاسیس داروخانه ها را مرتفع کنند؛ بنابراین جلوگیری از تاسیس داروخانه های جدید از سوی سازمان غذا و دارو قابل قبول و به نفع جامعه داروسازی نیست.

وی با انتقاد از اینکه در حال حاضر برای تاسیس یک داروخانه، داروسازان باید دارای چندین امتیاز مهم باشند، تصریح کرد: این رویه نیز از سوی مسئولان قابل قبول نیست؛ چطور ممکن است فردی پس از پایان تحصیلات خود بتواند چندین امتیاز مهم و ویژه برای تاسیس داروخانه کسب کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه بیش از هرچیز باید به آموزش پزشکان در راستای رعایت راهنمای بالینی توجه کرد، افزود: البته گفته رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر اینکه تاسیس داروخانه به هر میزان هزینه القایی ایجاد می کند بسیار درست است، اما آیا تا کنون راهنمای بالینی در سطح وزارت بهداشت و جامعه پزشکی برای پزشکان تعریف شده است که بتوان از هزینه های القایی جلوگیری کرد لذا تا زمانی که به این موضوع توجه نشود نمی توان به کاهش هزینه های القایی در حوزه غذا و دارو امیدوار بود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...