پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۶
کد مطلب: 37226
۲

آیا چک کردن گوشی همسر، جرم است؟

آیا چک کردن گوشی همسر، جرم است؟
میزان: «نوعا این دست اقدامات زن و شوهر نسبت به یکدیگر در راستای حساسیت‌ها و علایق طرفین نسبت به یکدیگر و زندگی‌شان است؛ لذا نباید به جای درک‌کردن طرف مقابل و تلاش در اعتمادسازی به دنبال چنین راه‌هایی بود.
به هرحال این مورد ظاهرا با هیچ یک از عنوان‌های مجرمانه قابل انطباق نیست و قانونگذار در قانون مدنی صرفا زوجین را مکلف به حسن معاشرت با یکدیگر کرده است که این امر با تفسیری موسع از قانون می‌تواند از مصادیق تکلیف به حسن معاشرت تلقی شود؛ هر چند ضمانت اجرای قانونی برای آن مقرر نشده است.»
-
آسیب شناسی
میگنــــا: نکته جالب این است که بسیاری از زنان و مردان «کنجکاو»، دلیلی برای شک کردن به همسرشان ندارند. در واقع نیازی که این افراد به چک کردن تلفن همسرشان احساس می‌کنند، نیازی ناسالم است. بعضی روان‌شناسان می‌گویند چنین نیازی نشان دهنده تجارب تلخ گذشته و ضربه‌ای است که این افراد در روابط عاطفی پیشین خود تجربه کرده‌اند. بعضی از افراد همیشه بدون دلیلی خاص به چک کردن می‌پردازند و بعضی دیگر با مشاهده یا احساس تغییری (اگر چه کوچک) در رفتار همسرشان، شروع به چک کردن می‌کنند.
به عبارت دیگر، وقتی خانم یا آقایی تلفن همراه یا ایمیل همسرش را چک می‌کند، ممکن است دلیلی برای این کار داشته باشد یا نداشته باشد. اگر کسی دلیلی برای این کار نداشته باشد ولی همچنان به چک کردن ادامه بدهد، ممکن است هنوز تحت تاثیر شکست‌های قبلی و روابط ناموفق گذشته باشد. اگرچه بسیاری از همسران با هم صمیمی و نزدیک هستند، ولی به هر حال هر شخص نیازمند داشتن یک حریم خصوصی است و تمایل به تجاوز به این حریم به هر دلیلی که باشد حرکت شایسته‌ای نیست. بررسی تلفن همراه یا کامپیو‌تر همسر می‌تواند دلایلی مانند عدم اعتماد، احساس ناامنی یا گرایش به کنترل و سلطه بر اتفاقات پیرامون داشته باشد. ولی همه این موارد از راه‌های دیگری نیز انجام پذیراست. اگر شما یا همسرتان احساس می‌کنید که به چک کردن پیامک‌ها یا‌ ایمیل‌های دیگری نیازمندید، راجع به آن با هم صحبت کنید. کنجکاوی و تجاوز به حریم شخصی می‌تواند رابطه همسران را در معرض خطر قرار دهد.

خواندن‌ ایمیل‌ها و پیامک‌های همسر خطر دیگری هم دارد، به این معنا که یک همسر شکاک چیزهایی را می‌بیند و چیزهایی را حس می‌کند که واقعا وجود ندارند. یک علامت یا اشاره کافی است تا چنین کسی مطمئن شود که همسرش در حال خیانت کردن است. به عنوان مثال، لحن اکثر افراد در پیامک‌ها غیر رسمی‌تر از برخوردهای رو در رو است.
گاهی خواندن پیامکی که شوخ و غیر رسمی به نظر می‌رسد باعث ایجاد سوتفاهم می‌شود. بخصوص که افراد شخصیت‌ها و برداشت‌های متفاوت دارند و می‌توانند یک جمله را به شکل‌های گوناگون تفسیر کنند. گاهی حتی یک علامت تعجب یا خنده می‌تواند معنای نادرستی را به ذهن تداعی کند. سعی کنید وارد حریم خصوصی همسرتان نشوید و مشکلات خود را از روشهای درست‌تری حل کنید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .