جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۰:۲۸
کد مطلب: 37270
۱
دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات عنوان کرد؛

نتایج خطرناک ۶۰۰ آزمایش بر روی ۲۵ نوع تنباکوی قلیان

نتایج خطرناک ۶۰۰ آزمایش بر روی ۲۵ نوع تنباکوی قلیان
دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات گفت: سعی ما بر این است که در کنار وزارت بهداشت به عنوان مسئول ستاد کشوری کنترل و پیشگیری از دخانیات باشیم و به آنها در همه زمینه ها کمک کنیم.
به گزارش مهر، دکتر محمدرضا مسجدی در حاشیه دهمین جلسه ستاد کشوری کنترل و پیشگیری از دخانیات که روز یکشنبه در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به مردمی بودن جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات، افزود: سعی می کنیم باعث دغدغه و توجه بیشتر حاکمیت و مردم نسبت به مصرف دخانیات شویم و از ظرفیت مردمی استفاده کنیم زیرا ۸۸ درصد مردم دخانیات مصرف نمی کنند اما عوارض آن، گریبان تمام افراد جامعه را می گیرد.

وی گفت: بر اساس تحقیقی که وزارت بهداشت با انجام ۶۰۰ آزمایش بر روی ۲۵ محصول متداول تنباکوی قلیان در ایران انجام داده، به این نتیجه رسیده که در تنباکوی قلیان ۸۰ درصد مواد افزودنی و تنها ۲۰ درصد تنباکو است و واقعا خطرناک است.

مسجدی با اشاره به سخنان وزیر بهداشت که گفته است «قلیان تفریح نیست بلکه مصیبت است»، افزود: در صورت ادامه روند مصرف قلیان تا سال های آینده، میزان بیماری های های مختلف مانند سرطان، بیماری های مزمن تنفسی، سکته های مغزی و قلبی در افراد جوان افزایش می یابد.

دبیر کل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات با بیان اینکه ما مخالف تفریح و شادی فرزندان و مردم کشور نیستیم، گفت: شادی های سالم می تواند با مصرف چای، میوه، آبمیوه بستنی و تنقلات همراه باشد و لازم نیست که به بدن خود، سم وارد کنند.

وی ضمن تاکید بر لزوم فرهنگسازی برای کاهش مصرف دخانیات در کشورف خاطرنشان کرد: تا وقتی فرهنگ صحیح عدم مصرف دخانیات را به حانواده ها نبریم وضعیت خطرناک خواهد بود.
مسجدی در خصوص مصرف دخانیات و به ویژه سیگار در بین دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم، اظهار داشت: یکی از برنامه های خوب وزارت علوم در سال جاری، تحقق برنامه دانشگاه بدون دخانیات است که توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم به تمام دانشگاه ها ابلاغ شده است اما تمام دانشگاه های وزارت علوم و بهداشت باید به سمت دانشگاه بدون دخانیات حرکت کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...