پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 1 Jun 2023
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۰:۱۸
کد مطلب: 37391
۰

از دعواهای زناشویی تا افزایش فشار خون

از دعواهای زناشویی تا افزایش فشار خون
به گزارش سلامتیسم، محققان در یکی از مطالعات‌شان، تاثیر یک بحث ۳۰ دقیقه‌ای درباره مشکلات زناشویی را بر روی ۲۴ ساعت بعد از آن مورد سنجش قرار دادند.

نتایج نهایی نشان داد که هرچقدر رفتارهای منفی یا خشن هر یک از دو طرف در طول بحث بیشتر شود، ‌اثرات منفی و مخرب بیشتری بر سیستم ایمنی بدن باقی می‌گذارد. این نوع بحث‌های خشن با افزایش فشار خون همراه هستند که برای مدت زیادی ادامه پیدا می‌کند و حتی در بین افرادی که رفتارهای منفی بیشتری دارند با شدت بیشتری تداوم دارد.

زنان بیشتر از مردان با تغییرات ایمونولوژیک منفی مواجه می‌شوند و همین خصلت است که آنان را نسبت به سرماخوردگی، ‌بیماری قلبی و سرطان، آسیب‌پذیر می‌کند. این نتایج نشان می‌دهند که ارتباط بین روابط شخصی انسان‌ها و عملکرد سیستم ایمنی بدن واقعا مهم است.

خیلی مهم است که زوج‌ها از رفتارهای منفی پرهیز کنند و تمام تلاش خودشان را برای یادگیری مهارت‌های مثبت به کار بگیرند. مطالعات طولانی‌مدت نشان داده‌اند که زوج‌هایی که برقراری درست ارتباط را تمرین می‌کنند و استراتژی‌های مدیریتی را برای کنترل خشم و منازعات خانوادگی جدی می‌گیرند، با تغییرات مثبت و قابل توجهی مواجه می‌شوند. محققان می‌گویند که این افراد، رضایت بیشتری از رابطه مشترک خودشان دارند،‌ با مشکلات کمتری در برقراری رابطه زناشویی روبه‌رو می‌شوند و از رفتارهای مسالمت‌آمیز برای حل مشکلات استفاده می‌کنند.
-
منبع:strongermarriage

 

 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم