جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ تير ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۲
کد مطلب: 37436
۰

شخصیت های نمایشی چه ویژگی هایی دارند؟

باشگاه خبرنگاران: شیوا بِهمنش آسیب شناس در خصوص ویژگی های شخصیت نمایشی، اظهار داشت: افراد مبتلا به اختلال شخصیت نمایشی رفتاری هیجانی، فعال و برونگرا دارند. اینگونه افراد همواره در تلاش اند کانون توجه باشند، به همین دلیل رفتاری پرشور و اغواگر دارند. 
 
وی با بیان اینکه این افراد روابط اجتماعی گسترده ای داشته و همواره در صددند ستاره مجالس و محافل باشند، افزود: شخصیت های نمایشی ادبیات گفتاری فاخری دارند و از دایره لغات گسترده ای برخوردارند. در نشان دادن عواطفشان اغراق می کنند و اتفاقات را از آنچه که هست مهم تر جلوه می دهند و از آنجا که شخصیت توجه طلبانه ای دارند مشاغلی مثل هنرپیشگی، سیاستمداری و کارهای مربوط به رسانه های جمعی شدیداً مورد علاقه آنهاست. 
 
این کارشناس با تأکید براینکه برقراری روابط عاطفی با چنین افرادی چالش های زیادی در پی خواهد داشت، گفت: اگر قرار است با چنین فردی زندگی کنید باید بپذیرید رفتار های ذکر شده از ویژگی های شخصیتی همسرتان است و آن را به عنوان نقطه ضعف تلقی نکنید. 
 
بهمنش تصریح کرد: همسر چنین فردی باید بداند که وی شخصیتی وابسته دارد و شما باید همواره همسرتان را مورد تعریف و تمجید قرار دهید، کم توجهی از سوی شما برای او عذاب آور و نابخشودنی است. هرگز وی را به خاطر رفتارهای عجیب و غریبش مورد تمسخر قرار ندهید و در صدد تغییر وی بر نیایید زیرا چنین فردی طی سالیان گذشته الگوهای رفتاری خود را انتخاب کرده است و ایجاد تغییر در وی کاری سخت و ملال آور است. 
 
این کارشناس در پایان گفت: داشتن روابط اجتماعی گسترده و معاشرت با دوستان زیاد، جزء لاینفک زندگی اینگونه افراد است، رفتار های پر زرق و برق  و نمایشی آنها را دال بر سوء نیت شان فرض نکنید. 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .