پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۰:۲۴
کد مطلب: 37871
۱
"بهار نارنج"، شفابخش ترین گیاه طبیعت!

درمان سریع افسردگی با یک نوع گیاه

درمان سریع افسردگی با یک نوع گیاه
آیسان نوزاد متخصص طب سنتی با بیان اینکه عرق بهارنارنج از گل های درخت نارنج به دست می آید، گفت: از نظر طب سنتی مزاجی که برای این عرق در نظر گرفته می شود گرم و خشک است و فواید بسیار مهمی در درمان و پیشگیری از بیماری ها دارد.
 
وی با بیان اینکه پزشکان طب سنتی با توجه به خاصیت فوق العاده شربت بهارنارنج را دردرمان کم اشتهایی توصیه می کنند، گفت: تقویت اشتها یکی دیگر از خاصیت های مفید این عرق طبیعی است. برای تهیه این شربت کافی است مقداری از عرق بهارنارنج را با آب و کمی آب لیمو تازه ترکیب و روزانه حداکثر تا دو لیوان آن را بنوشید.
 
نوزاد با اشاره به اینکه خاصیت ضد افسردگی و آرامش اعصاب یکی دیگر از خواص درمانی عرق بهارنارنج است، تصریح کرد: این عرق گیاهی اثرات  چشم گیری در درمان افسردگی دارد به خصوص اگر بعد از صرف ناهار و حدود ساعت 4 یا 5 بعدازظهر مصرف شود.
 
نوزاد با اشاره به فواید درمانی عرق بهارنارنج اظهار کرد: عرق گل های درخت نارنج  خاصیت درمانی زیادی در کاهش  اضطراب، استرس، رفع مشکلات خواب، مشکل به سختی به خواب رفتن و تسکین دردهای عصبی دارد، همچنین بسیاری از مشکلات گوارشی مانند نفخ را می توان به کمک این عرق گیاهی درمان کرد.
 
وی با اشاره به اینکه عرق بهارنارنج رایحه بسیار مطبوع و قوی دارد، افزود: از این عرق گیاهی در رایحه درمانی و خوشبو کردن اتاق استفاده می شود همچنین می توان برای معطر شدن بسیاری از نوشیدنی ها آن را به کار برد و با افزودن یک یا دو قطره از عرق بهارنارنج به نرم کننده خاصیت نرم کنندگی قوی تر شده و لباس هایتان خوشبوتر می شود. 
 
این متخصص طب سنتی درمورد درمان و پیشگیری از بروز سنگ کلیه و مثانه به کمک عرق بهارنارنج گفت: باتوجه به خاصیت ادرارآور بودن این عرق گیاهی می توان از آن برای دفع سنگ کلیه استفاده کرد.
 
وی یادآورشد: عرق بهارنارنج را باید در ظرف های در بسته و مقاوم به نور در جای خنک نگه داری کرد در این صورت می توان به مدت یکسال آن را مصرف کرد.
 
باشگاه خبرنگاران
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم