شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۷
کد مطلب: 38066
۱
مهلت ثبت نام تا ۱۳ شهریورماه؛

بورسیه دانشجویان دکتری در دانشگاه های پزشکی

میگنا: دانشجویان دکتری می توانند به صورت متمرکز و اینترنتی به آدرس  aac.behdasht.gov.ir انجام می گیرد و ملاک ثبت نام متقاضیان در فراخوان، گرفتن کد رهگیری است.

۳۸ دانشگاه و معاونت آموزشی وزارت بهداشت در این دوره فراخوان حضور دارند.

شرایط عمومی اعلام شده در این فراخوان شامل اعتقاد به مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی، تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی، داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران، عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سابقه محکومیت کیفری و جزایی و عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روانگردان است.

تائید صلاحیت های داوطلبان درشورای بورس و هیأت های اجرایی جذب دانشگاهها، هیأت مرکزی جذب و شورای اجرایی بورس وزارت متبوع طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت می گیرد.

همچنین شرایط اختصاصی این فراخوان نیز اعلام شده است.

پذیرش متقاضی در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در رشته های مورد نیاز علوم پایه پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی (صرفاً رشته های جامعه نگر، مواد دندانی) و تمامی رشته های تخصصی داروسازی خواهد بود. متقاضیان باید در آزمون سراسری دکترای تخصصی پذیرفته شده باشند.

 در خصوص رزمندگان، جانبازان، همسران و فرزندان جانباران بالای پنجاه درصد ، آزادگان ، فرزندان و همسران شهدا بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی عمل خواهد شد.

حداکثر سن برای داوطلبین جهت استفاده از بورس داخل ۳۵ سال است.

تبصره ۱: به سقف سنی ایثارگران شامل رزمندگان با بیش از ۶ ماه حضور داوطلبانه در جبهه ، جانبازان بالای ۲۵ درصد، آزادگان بالای ۳ سال اسارت، فرزندان جانبازان بالای ۵۰ درصد، فرزندان شهدا وآزادگان با بیش از ۳ سال اسارت، همسران شهدا و جانبازان بالای ۵۰ درصد حداکثرتا ۵ سال افزوده خواهد شد.

تبصره ۲: در خصوص داوطلبینی که از توانایی علمی خاص برخوردار هستند با درخواست دانشگاه و تأیید شورای اجرایی بورس وزارت متبوع، شرط سنی تا سقف ۴۰ سال قابل افزایش خواهد بود.

تمامی دانشجویان پس از گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی می توانند در فراخوان شرکت کنند و تا پایان نیم سال ششم این امکان برای همه متقاضیان شرکت در فراخوان وجود دارد.

عنوان رشته متقاضی می بایست با عنوان رشته درج شده در فراخوان دقیقاً مطابقت داشته و پذیرش موارد مشابه ممنوع است.

دانشجویان شاغل به تحصیل در دوره های حضوری دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و موسسات تابعه در اولویت پذیرش و جذب هستند.

برای مستخدمین کشوری ( کارمند رسمی و پیمانی وزارتین علوم و بهداشت ودانشگاه آزاد اسلامی و هر سازمان دولتی دیگر) در صورت پذیرفته شدن در فراخوان بورس، صدور حکم بورسیه مشروط به ارائه استعفای پذیرفته شده به دانشگاه مربوطه است.

متقاضیانی که قبلاً تعهد خاص به یکی از دانشگاه های علوم پزشکی و موسسات تابعه سپرده اند می توانند فقط در فراخوان بورس همان دانشگاه شرکت کنند.

تبصره: این متقاضیان در صورت موافقت دانشگاه محل تعهد خاص می توانند در فراخوان سایر دانشگاهها نیز شرکت کنند.

شرط معدل مقاطع تحصیلی قبلی متقاضیان برای شرکت در فراخوان در دوره کارشناسی ارشد حداقل ۱۶ و برای دوره دکترای حرفه ای حداقل ۱۵ است.

در هر دانشگاه / دانشکده در شرایط مساوی، اولویت استفاده از تسهیلات بورس با متقاضیان بومی و نخبگان و استعدادهای درخشان بر اساس آیین نامه است.

متقاضیان بورس مجاز به انتخاب یک دانشگاه خواهند بود.

تذکر بسیار مهم: چنانچه در هر یک ازمراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، مراحل طی شده کان لم یکن تلقی شده و در صورت صدورحکم بورسیه، حکم صادره لغو و بلا اثر می شود.

آخرین مهلت ثبت نام در فراخوان تا ساعت ۲۴ روز ۱۳ شهریور ۹۵ است و به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

مهر

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو