پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۴
کد مطلب: 38172
۰
۱۸۰ هزار نفر در کنکور ارشد ۹۵ قبول شدند

آمار داوطلبان و پذیرش در کنکور ارشد ۹۵

آمار داوطلبان و پذیرش در کنکور ارشد ۹۵
به گزارش میگنا دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس برنامه زمانی اعلام شده فهرست اسامی تعداد ۱۸۰ هزار و ۸۶ نفر پذیرفته شدگان نهایی آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد سال ۹۵ از ساعت ۲۰ امروز دوشنبه ۸ شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.

وی افزود: از تعداد ۱۸۰ هزار و ۸۶ نفر پذیرفته شدگان نهایی ۸۵ هزار و ۵۴۷ نفر زن و ۹۴ هزار و ۵۳۹ نفر مرد هستند. به عبارت دیگر ۴۷.۵ درصد پذیرفته شدگان زن و و ۵۲.۵ درصد پذیرفته شدگان نهایی مرد هستند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۵ تعداد ۷۶۱ هزار و ۲۷۳ داوطلب ثبت نام کردند که از این تعداد ۳۹۲ هزار و ۵۵۹ نفر زن و و ۳۶۸ هزار و ۷۱۴ نفر مرد هستند. به عبارت دیگر ۵۱.۵۷ دصد داوطلبان زن و ۴۸.۴۳ درصد داوطلبان مرد بودند. وی خاطرنشان کرد: از تعداد ۷۶۱ هزار و ۲۷۳ داوطلب ثبت نام کننده تعداد ۵۶۶ هزار و ۱۵۹ نفر در جلسه آزمون حاضر بودند و از میان حاضرین در جلسه آزمون تعداد ۴۴۴ هزار و ۵۳۲ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

توکلی اظهار داشت: از تعداد ۴۴۴ هزار و ۵۳۲ داوطلب مجاز به انتخاب رشته، تعداد ۳۱۷ هزار و ۵۶۰ نفر نسبت به انتخاب رشته و تکمیل انتخاب رشته اقدام کردند.

وی یادآور شد: از تعداد ۳۱۷ هزار و ۵۶۰ داوطلب انتخاب رشته کننده تعداد ۱۸۰ هزار و ۸۶ نفر در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار گرفته اند. به عبارت دیگر ۵۶.۷۱ درصد انتخاب رشته کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۵ پذیرفته شده اند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی