شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۰
کد مطلب: 38318
۱

جنین مادر الکلی، معتاد به دنیا می آید

میگنا: روانشناس بالینی و مشاور خانواده گفت: جنین مادر الکلی، معتاد به دنیا می آید؛ به عبارت دیگر نوزادان این مادران، اعتیاد الکل را از مادر به ارث می برند.
صفاری نیا روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود:نوزادان مادران معتاد به الکل، دچار سندروم (نشانگان) جنین الکلی می شوند که این موضوع اختلالاتی را در جسم و روان نوزاد بوجود می آورد.

وی توضیح داد: سندروم جنین الکلی، مجموعه ای از اختلالاتی است که به دنبال مصرف مواد الکلی در دوران بارداری توسط مادر در جنین ایجاد می شود. این مشاور خانواده در عین حال به این نکته هم اشاره کرد که جنین مادران الکلی، مونگول به شمار نمی آید؛ اما نوزاد مبتلا به سندروم جنین الکلی نسبت به نوزادان سالم، دچار تغییرات جسمی و حتی اختلالات روانی است؛ به عبارت دیگر این تغییرات در چهره این نوزادان معتاد مشخص است.

این روانشناس ، تغییراتی شامل کوچک شدن بینی و چانه ، پهن شدن قسمت میانی صورت و پل بینی و افزایش فاصله لب تا بینی را از جمله این تغییرات در نوزادان یاد شده عنوان کرد. وی ادامه داد: نوزادان مورد نظر، دچار اختلالاتی در رشد مغزی می شوند که این امر بر هوشیاری آنان اثرگذاراست و باعث کنش های پایین ذهنی می شود.

این روانشناس، خاطرنشان کرد: نوزادان مادران معتاد، دیرتر از نوزادان سالم حرف می زنند، راه می روند و به رشد عادی می رسند و به طور کلی، رشد آنان کندتر از بقیه نوزادان است.

صفاری نیا صرع و تشنج،کوچک ماندن جمجمه،اختلالات مادرزادی قلبی، اختلالات بینایی و شنوایی، اختلال رشد بعد از تولد، ناهنجاری رشد و بدشکلی مفاصل انگشتان و دست ها و پاها را جمله اثرات الکل بر جنین بیان کرد.
وی در ادامه گفت: عارضه های سندروم جنین الکلی معمولا تا آخر عمر همراه کودک مبتلا باقی می مانند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!