جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۵ آذر ۱۳۹۵ / ۲۳:۱۰
کد مطلب: 39234
۲
۱

روان شناسان با انجام مداخلات روانی اجتماعی به کمک حادثه دیدگان برخورد قطار سمنان آمدند

روان شناسان با انجام مداخلات روانی اجتماعی به کمک حادثه دیدگان برخورد قطار سمنان آمدند
به گزارش میگنا جعفر جندقی عصر جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: تیم های مداخله روانی اجتماعی به منظور پیشگیری از اختلالات روانی پس از حادثه ( PTSD) که به طور معمول در دوره های کوتاه و میان مدت پس از حادثه برای حادثه دیدگان اتفاق می افتد، فعال شد.
وی ادامه داد: تیم های مداخله روانی اجتماعی شامل یک گروه سه نفره خانم در بیمارستان کوثر سمنان و گروه سه نفره در بیمارستان ولایت دامغان شامل یک خانم و 2 آقا، همگی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی فعال بودند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به انجام مشاوره های روانشناختی تیم های مداخله روانی اجتماعی برای حادثه دیدگان، مجروحان، مسافران و همراهان آنها، گفت: این مشاوره شامل بازگویی روانشناختی توسط بیمار، دلجویی و همدلی با بیماران به منظور کاهش فشار عصبی و ایجاد آرامش در بیماران بوده است.

جندقی با اشاره به رویکرد بلندمدت در مداخله روانی اجتماعی برای بیماران اینگونه حوادث ادامه داد: در کنار انجام مشاوره، نشانی محل سکونت حادثه دیگان نیز اخذ شد تا با هماهنگی با پایگاه‌های علوم پزشکی محل سکونت بیماران و همراهان، مداخله روانی اجتماعی برای این افراد در آینده ادامه یابد.

وی خاطرنشان کرد: روانشناسان حاضر در این مداخله روانی اجتماعی از مراکز خدمات جامع سلامت زیر نظر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بودند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: مجروحان این سانحه از صبح امروز در شهرهای سمنان و دامغان خدمات درمانی دریافت کردند و تمام نیروها و مراکز درمانی استان به خاطر این سانحه آماده باش بود.
در سانحه برخورد قطارهای مسافری تبریز- مشهد و سمنان- مشهد در صبح روز جمعه، حدود 100 نفر مجروح شدند و بیش از 30 نفر جان باختند. حادثه دیدگان این سانحه در بیمارستانهای ولایت دامغان و کوثر سمنان خدمات درمانی دریافت کردند و اکنون هفت بیمار در سمنان و 18 بیمار در دامغان بستری هستند.
-
خبرنگار: مصطفی دهقان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

سمانه
Iran, Islamic Republic of
اولا اگه مطابق عکس دارن مشاوره میدن که وای به حال روانشناسی!با اون خودکار و ایستادنو چند نفر یه جا بیشتر شبیه اینه که چند تا دانشجو سال آخر ارشد برای آشنایی با اختلالات بردن!(همدلی میباره!!)
ثانیا همین مصاحبه به اصطلاح اورژانسی صدمات خاص خودشو داره من جمله برچسب زدن.
ثالثا چون این حادثه واقعا شوکه کننده بوده باید یه فضای حمایتی برای برای فرد ایجاد کنیم تا بتونیم اول از همه یه سری مکانیسم های مقابله ای ارائه کنیم.
در کل دوستان محترم خیلی بهتر بود اول درد های جسمی تخفیف پیدا میکرد بعد یه محیط مناسب(نه اینجور 5 نفر یه جا) ایجاد می کردیم و اگه فرد تمایل داشت و نشانه های اختلال یکم پیدا بودن مداخله انجام می شد.
ثانیا من مطمنم این افراد که ترک زبان بودن واقعا هیچ تمایلی به مشاوره به زبان فارسی در اون شرایط نداشتن.
اگر درمانگریم،انسان اصیلی هم باشیم.
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم