سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - 30 May 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۰
کد مطلب: 40169
۱

هنگام سقوط آسانسور چه کار کنیم؟

هنگام سقوط آسانسور چه کار کنیم؟
آسانسور وسیله ایست که همه ما با آن سر و کار داریم و به وفور از آن استفاده می کنیم. این وسیله کاربردی، جزء جدانشدنی زندگی ماست و نبود آن می تواند مشکلات زیادی برایمان به وجود بیاورد. تصور ساختمان های بلند بدون آسانسور غیر ممکن است و نمی توان تنها از پله استفاده نمود. با این حال، این وسیله کاربردی همیشه هم امن نیست و باید هنگام استفاده از آن، حواس خود را جمع کنیم.
حتما تا به حال درباره حوادث آسانسوری شنیده اید. سقوط، توقف و عدم کارکرد درست، از جمله مواردی است که برای آسانسورها پیش می آید. هنگامی که یکی از آن ها سقوط می کند، احتمالا مرگ سرنشینان به شدت افزایش می یابد.
به گزارش اسپوتنیک، دستورالعمل هایی به تازگی در شبکه های اجتماعی منتشر شده است که توصیه هایی را در هنگام سقوط آسانسور به همراه دارد.
یکی از مهمترین کارهایی که باید در هنگام سقوط آسانسور انجام دهیم این است که بر روی کف آسانسور به پشت دراز بکشیم و تا جایی که ممکن است دست ها و پاهای خود را بکشیم و از هم باز کنیم. سپس بازوی یک دست را زیر سر قرار دهیم تا نقش بالشت را بازی کند و با دست دیگر از صورت محافظت کنیم به طوری که دست روی صورت قرار بگیرد تا اگر آواری در هنگام سقوط آسانسور به پایین افتاد دست مانع از اصابت آن با صورت شود. گاهی ممکن در حالت سقوط آسانسور شخص دچار استرس و یا هیجان شود و به بالا و پایین بپرد.

این کار به شدت نهی شده است زیرا با این کار هم به سقوط بیشتر و سریع تر آسانسور کمک می شود و هم در صورت اصابت اتاقک آسانسور با زمین فشار زیادی به بدن و پاها می آید.

نکته دیگری که نباید انجام دهیم این است که پاها در هنگام سقوط آسانسور اکیدا نباید به صورت خم شده باشد و از حالت ایستاده به شدت پرهیز کنیم.
در صورتی که آسانسور شلوغ است و نمی‌توانید از این گزینه‌ها استفاده کنید، مدنظر داشته باشید که نباید زانوهای خود را خم کنید زیرا تحمل کل وزن شما برای زانوها و حتی تحمل وزن سر برای گردن، در این وضعیت غیرممکن خواهد بود.
ترفندی برای زنده ماندن هنگام سقوط آسانسور
مرجع : عصر ایران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم