به گزارش برنا، مطالعات جدید نشان میدهد افرادی که چای و قهوه داغ مینوشند، در برابر نوع خاصی از باکتریها مقاوم هستند.
بر اساس تحقیقات پژوهشگران در چارلزستون آمریکا، نوشیدن نوشیدنیهای گرم خطر لانهگزینی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین را در بینی کاهش میدهد. نوشیدن یکی از این دو نوشیدنی تا 50 درصد و نوشیدن هر دوی آنها تا 67 درصد خطر حمل باکتری در بینی را کاهش میدهد.
بر اساس گزارش ای بی سی نیوز، این کشف نوید ابداع روش جدیدی را میدهد که احتمال وجود باکتری در بینی را کاهش میدهد، علاوه بر آن به راحتی قابل دسترس و ارزان نیز خواهد بود.
به گفته اریک ماتسون سرپرست محققان، ترکیباتی در چای و عصارههای گرفته شده از چای وجود دارد که خواص ضد میکروبی دارد. این ترکیبات از لانه گزینی باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین جلوگیری و آنها را تضعیف میکنند.
باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین باکتریهایی هستند که در برابر بیشتر داروها مقاوماند. این باکتریها همچنین عامل اصلی بسیاری از بیماریهای مزمن عفونی در بدن هستند.
چای قاتل سلولهای سرطانی است
محققان هندی اعلام کردند، خوردن مداوم و روزانه چای سیاه میتواند خطر پیشرفت بیماری سرطان را کم کند.
به گزارش تایمز ایندیا (Times of India)، تحقیقات محققان هندی نشان داده چای سبز و سیاه دارای آنتی اکسیدانهایی است که میتواند با توده مولکولها و سلولهای مضر مبارزه کند.
بر اساس این گزارش، نوشیدن 2 فنجان چای به اندازه خوردن 2 عدد سیب یا خوردن 5 تکه سبزی دارای آنتی اکسیدان است.
محققان هندی طی 2 تحقیق بر روی مواد تشکیل دهنده چای دریافتند «ماده تی فلاوین 2» که تنها در چای سیاه وجود دارد باعث کشتهشدن سلولهای سرطانی میشود.
در دومین تحقیق، محققان هندی به سنجش عملکرد اثر «پلی فنل» موجود در چای سیاه و چای سبز در پیشرفت سرطان سینه در موشهای ماده پرداختند و دریافتند که
هر 2 چای به طور خاص، شمار تومورهای سینه را در موشها به ترتیب 77 درصد و 92 درصد کاهش داده و رشد آنها را کم کرده است.
به گفته محققان مطالعات جدید دیگری لازم است تا اثر چای را در درمان سرطان انسان بسنجند.