برگزاری دورههای مشترک در مقطع دکترا از مهرماه سال ۹۶

وی بیان کرد: تعامل با دانشگاههای کشورهای اسلامی یکی از اهداف اصلی معاونت بینالملل وزارت علوم است و در حال حاضر با ۴ دانشگاه دیپلماسی علمی برقرار کردهایم.
سالارآملی ادامه داد: در رتبهبندی دانشگاههای سطح ۱ کشور ۱۴ دانشگاه ایران در رتبه خوبی قرار دارند و در اعتبار سنجی سایتهای معتبر رشد تولید علم در دانشگاههای کشور کاملا مشخص است.
وی تاکید کرد: وزارت علوم آموزشهای کوتاه مدت دو هفتهای و یا سه ماهه برای دانشجویان و همچنین کمک به ارائه پایان نامههای دانشجویان ایرانی را سرلوحه کار خود قرار داده است و در سال تحصیلی ۹۴ - ۹۵، ۲۳۵ پروژه مشترک بینالمللی انجام داده است.
سالارآملی ادامه داد: ۵۳۵ ایرانی نخبه مقیم خارج وارد کشور شده و به دانشجویان آموزشهای کوتاه مدت ارائه میدهد وآنها را در نگارش پایان نامه کمک میکند.
وی تاکید کرد: ۵۲ هزار دانشجوی خارجی در حال حاضر در کشور مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۲۳ هزار نفر در وزارت علوم و قیه در دانشگاهی آزاد جامعهالمصطفی و وزارت و پیام نور درس میخوانند.
معاون بینالملل وزارت علوم ادامه داد: بر طبق ۵ سال آینده باید در جذب دانشجو رشدی ۸۰ درصدی داشته باشیم و امیدوارم در سال آینده تعداد دانشجویان خارجی در کشور ۱۵ درصد افزایش یابد.
وی متذکر شد: امروزه با ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا در ارتباط هستیم و دورههای مشترکی در مقطع دکترا با مهمترین مراکز آموزش عالی برگزار میکنیم و دراین راستا تفاهمنامهایی به امضا رسیده است.
وی ادامه داد: از مهر ماه سال ۹۶ دورههای مشترکی با بهترین دانشگاههای دنیا به وسیله دانشگاههای سطح ۱ کشور انجام میَشود که در این راستا دانشگاه امیرکبیر با دانشگاه دلف هلند تفاهمنامه به امضا رسانده است.
سالار آملی گفت: دانشگاههای کشور با ۱۰ دانشگاه نوآور برتر دنیا قرارداد بسته است که تعاملات بینالمللی باعث ارتقای سطح کیفی دانشگاههای کشور میشود.