چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۲
کد مطلب: 41565
۱

تشخیص افسردگی با استفاده از تصاویر پست شده در شبکه‌های اجتماعی

تشخیص افسردگی با استفاده از تصاویر پست شده در شبکه‌های اجتماعی
به گزارش ساینس دیلی، در این مطالعه محققان با بررسی 43 هزار و 950 تصویر پست شده توسط 166 داوطلب در شبکه‌های اجتماعی و بررسی سابقه بهداشت روانی این افراد دریافتند حدود نیمی از این داوطلبان در سه سال گذشته سابقه افسردگی داشتند.

تصاویر پست‌شده توسط این افراد از نظر روشنایی، نور و رنگ بررسی شد. نتایج نشان داد افراد افسرده بیشتر تمایل دارند تصاویر تیره، خاکستری و کم نور به اشتراک بگذارند. فیلتر مورد علاقه این افراد Inkwell است که تصاویر را سیاه و سفید می‌کند؛ در حالی که داوطلبان غیر افسرده، بیشتر از فیلتر Valencia استفاده می‌کنند که عکس‌ها را گرم‌تر می‌کند. چهره‌های موجود در تصاویر نیز سرنخ‌های ارزشمندی را برای درک حالات روحی دراختیار می گذارد.
این مطالعه نشان می‌دهد تعداد چهره‌های موجود در تصاویر پست شده توسط افراد افسرده بسیار کمتر است که می‌تواند نشانه تعاملات اجتماعی کمتر این افراد باشد، از طرفی خویش‌اندازهای غمگین نیز در پست‌های این افراد زیاد دیده می‌شود.
محققان معتقدند با توجه به افزایش تعاملات اجتماعی در اینترنت، شناسایی زودهنگام علایم بیماری‌های روحی با استفاده از الگوریتم‌های خاص امکان‌پذیر است و از این طریق می‌توان بسیاری از اختلالات روحی را خیلی زود تشخیص داد. سیستم طراحی شده توسط محققان دانشگاه هاروارد حدود 70 درصد از سرنخ‌ها مرتبط با افسردگی را شناسایی می‌کند که در تشخیص زودهنگام افسردگی بسیار موثر است.
محققان امیدوارند برنامه‌هایی را توسعه دهند که با استفاده از تلفن هوشمند و تعاملات کاربر در شبکه های اجتماعی، حالات روحی را به طور مداوم نظارت کند و قادر به تشخیص اختلالات روحی در مراحل اولیه باشد.

مترجم: سپیده کاشانی
خبرگزاري ايرنا

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "