جمعه ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - 22 Sep 2023
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۹
کد مطلب: 42209
۲

حملات صرع منجر به زوال حافظه می شود

حملات صرع منجر به زوال حافظه می شود
مطالعه محققان دانشکده پزشکی بایلور تکزاس می تواند منجر به شیوه های جدید کاهش معایب و نقایص شناختی در بیماری آلزایمر و سایر مشکلات مرتبط با حملات صرع شود. جنی چین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «برخی حملات صرع می توانند منجر به تغییرات دائمی در حافظه بیماران مبتلا به آلزایمر شود.»

وی در ادامه می افزاید: «برای حل این مسئله، ما موش های آزمایشگاهی مبتلا به آلزایمر را مورد بررسی قرار دادیم و بر تغییرات ژنتیکی آنها تمرکز کردیم.»
محققان تعداد پروتئین های دخیل در حافظه و یادگیری را اندازه گیری کردند و دریافتند میزان پروتئین deltaFosB به شدت در هیپوکامپ موش های مبتلا به آلزایمر که دارای حملات ناگهانی بودند، افزایش می یابد.

در این مطالعه، محققان دریافتند بعد از حمله صرع، پروتئین برای مدت طولانی در هیپوکامپ باقی می ماند. چین در این باره می گوید: « deltaFosB مسئول تنظیم تجلی سایر پروتئین هاست از اینرو پیش بینی می شود افزایش میزان پروتئین deltaFosB مسئول توقف تولید پروتئین های است که برای یادگیری و حافظه ضروری هستند.»
یافته ها نشان می دهد با افزایش میزان deltaFosB، سایر پروتئین ها نظیر calbindin کاهش می یابند، در نتیجه calbindin و deltaFosB از تنظیم کننده های اصلی حافظه هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
راه‌های کنترل خشم از دیدگاه روانشناسی
چرا اول مردان می‌گویند دوستت دارم؟!
علی فتحی آشتیانی، رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره شد
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!