پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۲ دی ۱۳۹۶ / ۲۲:۴۴
کد مطلب: 43045
۰
ایجاد حس مثبت اندیشی با شنیدن «خبر خوب»

«خبر بد» قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

«خبر بد» قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد
به گزارش میگنا پریسا حاجی‌محمدی یزدی روانشناس در گفت‌وگو با فارس در خصوص تأثیر اخبار مثبت و منفی بر روح و روان افراد جامعه توضیح داد: اخبار منفی می‌تواند روح و روان افراد جامعه را متحیر و متشنج کند و فرد را به سمت و سوی واکنش و پاسخگویی پیش ببرد که متأسفانه برخی از رسانه‌ها با انتشار این اخبار سعی در آسیب‌رسانی به افراد جامعه دارند.

وی افزود: انتشار اخبار دروغ و منفی یکی از روش‌هایی است که برخی از رسانه‌ها با آن، مردم را در غفلت‌، تشنج و التهاب قرار می‌دهند. این اخبار می‌تواند تفکر منطقی را از فرد سلب کند و بر ذهنیت فرد نسبت به مسائل اجتماعی و خانوادگی اثرات نامناسبی بگذارد.

این روانشناس تصریح کرد: در موارد مختلفی تحقیقات نشان داده که تشکل‌های جاسوسی یکی از آیتم‌های خود را برای ملتهب کردن جامعه، دروغ‌‌پراکنی و استفاده از اخبار منفی قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه اخبار مثبت می‌تواند در زمینه مثبت‌اندیشی و ایجاد حس همکاری بین افراد مؤثر باشد، توضیح داد: در زمان شنیدن اخبار خوب توسط افراد، فرد می‌تواند به عنوان مدافع عمل کند و این موضوع باعث می‌شود تا نگرش انسان بر سمت و سوی مسیر سلامت قرار داده شود.

یزدی تصریح کرد: اخبار خوب می‌تواند با برنامه‌های زندگی افراد چه در سطح خرد و کلان ارتباط برقرار کند. به طوری‌که فرد می‌تواند با مطالعه یا شنیدن خبرهای خوب برای زندگی خود برنامه‌ریزی مناسبی را انجام دهد.

این روانشناس گفت: اخبار خوب می‌توانند از بروز خطرها در زندگی جلوگیری به عمل آورند و به افراد کمک می‌کنند طرح‌ریزی بهتری برای زندگی خود داشته باشند.
وی در پایان گفت: ممکن است اخبار خوب هم جنبه منفی داشته باشند به طور مثال وقتی که خبر بارش باران در رسانه‌ها منتشر می‌شود ممکن است عده‌ای با توجه به شغلی که دارند از شنیدن آن خوشحال نشوند اما همین اطلاع‌رسانی می‌تواند جلوی ضرر آنها را بگیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "