سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ / ۱۸:۵۳
کد مطلب: 43081
۳

معلمان ابتدایی نقش مشاور را ایفا می‌کنند

معلمان ابتدایی نقش مشاور را ایفا می‌کنند
میگنا: فریده اولادقباد با اشاره به لزوم به کارگیری معلمان متخصص و کاربلد در مقطع ابتدایی، گفت: در گذشته جذب نیرو در آموزش و پرورش از طریق دانشگاه تربیت معلم و برگزاری آزمون بین داوطلبان دارای مدرک مرتبط به آموزش دانش‌آموزان مقطع ابتدایی بود البته پس از به‌کارگیری معلمان کلاس‌های ضمن خدمت برگزار می‌شد.


نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروزه دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی مراکز اصلی تربیت معلم هستند و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه‌ها الگوهای نوین و برتر تدریس می‌باشند؛ این افراد تمام موارد لازم در آموزش و برخورد با دانش‌آموزان را می‌آموزند سپس به کلاس‌های درس فرستاده می‌شوند.

وی بیان کرد: اگر چه دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی در کشور وجود دارد اما باید به تعداد مراکز این دانشگاه‌ها افزوده شود چرا که آموزش و پرورش در آینده با کمبود نیرو در مقطع ابتدایی و متوسطه روبه‌رو است.

اولادقباد با بیان اینکه دانش‌آموزان در مقطع ابتدایی هنوز با فرهنگ آموزش آشنا نیستند، اظهار کرد: معلمان مقطع ابتدایی باید آموزش‌های نوین تدریس، کلاس‌داری، برخورد با دانش‌آموز ، چگونگی تعامل با دانش‌آموز را به صورت دقیق وعلمی بیاموزند تا بتواند نقش مشاور را برای دانش‌آموزان ایفا کند و آنها را که تجربه‌ای از محیط‌های آموزشی ندارند به این فضا جذب کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: معلمان ابتدایی باید نسبت به رفع نیازهای روحی و روانی دانش‌آموزان خود را مسئول بدانند و درصدد رفع این نیازها برآیند؛ تربیت نیروهای کارآزموده و با تجربه باید جز اولویت‌های آموزش و پرورش باشد معلمان امروز باید مسلط به علم و فناوری روز باشند تا بتوانند دورس به روز را به دانش‌آموزان آموزش دهند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان افزود: معلمان باید تا حدودی به دانش روانشناسی مسلط باشند تا بتواند اگر دانش‌آموزان مشکلات رفتاری دارند به آنها کمک کنند و فضاهای آموزشی با نشاط و سالمی ایجاد کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن