چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶ / ۲۲:۲۹
کد مطلب: 43173
۲

روانشناس قلابی شبکه‌های اجتماعی دستگیر شد

روانشناس قلابی شبکه‌های اجتماعی دستگیر شد
میگنا- رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گیلان از شناسایی و دستگیری روانشناس قلابی که در شبکه اجتماعی موبایلی خانم جوان گیلانی را به خودکشی تحریک کرده بود، خبر داد.
 
به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ ايرج محمدخاني با اعلام اين خبر گفت: در پي ارجاع یک فقره پرونده از دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان رشت به دادخواهي زن جوان گیلانی مبني بر اينکه فردي با معرفی خود به عنوان خانم روانشناس در شبکه هاي اجتماعي وی را فریب داده و پس از اطلاع از مشکلات روحی و روانی نامبرده، باعث تحريك وی به خودکشی شده، موضوع در دستوركار اين پليس قرار گرفت.

رئيس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات استان گيلان افزود: با تحقيقات از بزه دیده و پي جويي هاي فني و پليسي، كارآگاهان پليس فتا موفق شدند روانشناس قلابي شبکه اجتماعي موبايلي را كه مردي 25 ساله، اهل و ساکن يكي از استان هاي مركزي بود، شناسايي و با هماهنگي مقام قضايي وي را دستگير كنند.

سرهنگ محمدخاني اظهار داشت: با توجه به ادله ديجيتال كشف شده، متهم به صراحت به بزه انتسابي و اينكه با سوء استفاده از عنوان جعلی " روانشناس " در شبکه اجتماعي، بزه دیده را که از مشکلات روحی و روانی رنج می برده اغفال و وی را تحريك و ترغیب به خودکشی كرده است، اعتراف كرد.

رئيس پليس فتا استان گيلان در پايان با بيان اينكه متهم پس از معرفي به مرجع قضایی با صدور قرار وثیقه روانه زندان شده و پرونده متهم براي شناسايي ساير بزه دیدگان در پليس فتا مفتوح و درحال رسيدگي مي باشد، از شهروندان خواست در صورت مواجهه با موارد اين چنيني مي توانند با مراجعه به پليس فتا فرماندهي انتظامي استان گيلان موضوع شکايت خود را پيگيري نمايند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...