پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶ / ۲۳:۴۷
کد مطلب: 43196
۱

اتاق مشاوره دارویی در داروخانه‌ها راه‌اندازی ‌شود

میگنا: سید فرشاد حسینی شیرازی دبیر علمی اولین کنگره داروسازی نوین در نشست خبری این کنگره گفت: در این کنگره از همه داروسازان برجسته در داخل کشور و بسیاری از سایر کشورها دعوت کردیم که برخی از آن‌ها سخنرانی خود را ارائه می‌کنند.
 
وی ادامه داد: موضوعات مختلف در حوزه داروسازی در این کنگره مورد بررسی قرار خواهند گرفت و به بحث‌های جدیدی مانند داروهای نوترکیب تولید دارو بر اساس ژنتیک افراد پرداخته می‌شود.

شیرازی، فضای درمانی را یکی از مباحث بسیار جدید و مهم در حوزه دارو معرفی کرد و گفت: فضا درمانی مبحثی است که در کشور ما مغفول مانده است اما اکنون در کشورهای پیشرفته بر روی فضا درمانی تمرکز دارند و کترینگ‌های غذای بیمارستانی دارند اما در کشور ما غذای بیماران در آشپزخانه بیمارستان‌ها تهیه می‌شود.
دبیر علمی اولین کنگره داروسازی نوین افزود: بر این اساس غذا بر اساس نوع بیماری تهیه و به بیماران داده می‌شود و این کترینگ‌ها غذای مخصوص برای بیماران دیابتی، آلزایمری تهیه می‌کنند تا به سلامت بیماران کمک شایانی شود.

ضرورت جداسازی داروسازی بالینی و بیمارستانی
رئیس مرکز تحقیقات دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه موضوعات مختلفی در زمینه طرح تحول سلامت و فعالیت داروسازان مطرح شده است،گفت: طرح تحول سلامت تأثیراتی بر عملکرد داروخانه‌های بیمارستانی و توزیع دارو داشته است صنف داروسازی معتقد است که می‌تواند در طرح تحول سلامت نقش بیشتری داشته باشد به همین دلیل باید داروسازی بالینی و بیمارستانی از هم مجزا شود اکنون تمرکز طرح تحول سلامت روی داروساز بالینی است.

حسینی شیرازی با اشاره به لزوم راه‌اندازی مشاوره دارویی در داروخانه‌ها عنوان کرد: داروخانه‌ها به ‌رغم کاستی‌ها با استانداردهای جهانی مدیریت می‌شود در بسیاری از کشورها که از نظر داروسازی در مقایسه با ایران جایگاه پایین‌تری نسبت به داروسازی ایران دارند اتاق مشاوره دارویی وجود دارد ما هنوز در داخل داروخانه‌ها اتاق مشاوره نداریم این بخش باید راه‌اندازی و اجرای آن به طور منظم آغاز شود.


داروسازی بیمارستانی در حوزه تولید دارو مغفول مانده است
وی عنوان کرد: اکنون در دنیا 8 کشور مشاوره دارویی در بیمارستان‌ها را راه‌اندازی کرده‌اند ما اکنون در این حوزه نسبت به برخی کشورها مانند فرانسه و آلمان پیشرفت بهتری داشتیم اما به طور کلی داروسازی بیمارستانی در حوزه داروسازی مغفول مانده است.
دبیر علمی اولین کنگره داروسازی نوین با اشاره به چالش‌های صنعت داروسازی گفت: در حوزه بازاریابی و رقابت در تولید دارو، استانداردسازی و عرضه بین‌المللی محصولات باید تلاش کنیم.
حسینی شیرازی با بیان اینکه دارو دومین اقتصاد بی ضرر دنیا است، عنوان کرد: اقتصاد دارو اکنون از نفت و پتروشیمی پیشی گرفته است و پر سودترین صنعت بعد از صنعت اسلحه‌‌سازی و تسهیلات جنگی به شمار می‌رود.
مرجع : باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟